תודה לד'!!
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
לא יותר טובשמח לשמוע
אם אתה מקבל הצעות יותר טובות משלי תעדכן שנידע מה לדרוש
לא יותר טובשמח לשמוע
אם אתה מקבל הצעות יותר טובות משלי תעדכן שנידע מה לדרוש
צריך לבטל.יש לי הו"ק לקופת גמל, והגשתי בקשה למשיכת כל הכספים, אז ההו"ק מתבטלת מעצמה, או שאני צריך גם להודיע על ביטול ההו"ק, ואם אני צריך להודיע בנפרד על הביטול, איך אני מודיע את זה (הראל)?
זה קצת בעיה, כי הם ממשיכים לשלוח לבנק פקודת גביה ונתקלים בסירוב, וזה עולה להם עמלה, ואכשהו הם יכולים להתרגז קצת...ברור שאתה צריך להודיע וזה לא מתבטל מעצמו
הכי קל לבטל זה פשוט להיכנס לחשבון שלך בבנק ולבטל את ההרשאה שנתת להם בשביל לגבות ממך וככה גם אם אתה לא מודיע להם הם לא יכולים לגבות ממך
וזה תמיד הדבר שאתה צריך לעשות גם אם הודעת להם בשביל להיות בטוח שלא תהיה גבייה
בהצלחה
לקרן השתלמות?זה היה לפני חודשיים ואם כך זה אמור להיות רלוונטי
קוראים לסוכן ליאור עמר יש לו חברה ששמה עילית פיננסים
אדם מאוד נחמד מתייחס מאוד יפה האישי שלו זה 0527771746
תגידו לו שאני שלחתי
שמחתי לעזור
דבר ראשון לא יקרה כלום אם יתרגזו ועדיף שהם יתרגזו מאשר הלקוח יתרגז שלא עושים את מבוקשו וממשיכים לגבותזה קצת בעיה, כי הם ממשיכים לשלוח לבנק פקודת גביה ונתקלים בסירוב, וזה עולה להם עמלה, ואכשהו הם יכולים להתרגז קצת...
זה היה לקופת גמל אבל לא נראה לי שיש הבדל בין זה לקרן השתלמותלקרן השתלמות?
יש לך מייל שלו ?לא יותר טוב
@בטח ב
יש לך מייל שלו ?
זה היה לפני חודשיים ואם כך זה אמור להיות רלוונטי
קוראים לסוכן ליאור עמר יש לו חברה ששמה עילית פיננסים
אדם מאוד נחמד מתייחס מאוד יפה האישי שלו זה 0527771746
תגידו לו שאני שלחתי
שמחתי לעזור
lior..............elite-fin.co.il במקום הנקודות שטרודל@בטח ב
יש לך מייל שלו ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים