תח"צ קיבלתי מהם 3,000 בלי להתווכח, הדרך היחידה שעוזרת!!!

מצד שני על מקרה אחד השופט יטען לירידה לפרטים ולנדנוד הוא לא יבין את עומק הסבל מותר שיקרה טעות.
מה שלא יכול לקרות כאשר אתה מראה לשופט דפוס פעולה אסורה של החברה של עשרות מקרים.
לכן באמת כדאי לתבוע על כמה מקרים אבל לא על 30 בבת אחת, או על מקרים של עגמת נפש גדולה.

המידע הגולמי של דאטה בוס הוא אוצר זהב.
הפלט שצירפתי הוא מתוך ממשק שפיתחתי בחצי השנה האחרונה על בסיס הנתונים של דאטה בוס, במקביל בדאטה בוס פיתחו בעצמם חיפוש לפי מספר רישוי.
יש עוד כלים נהדרים בפיתוח (לדוג' - ניתוח תדירות מצרפית בתחנה), המכשול העיקרי הוא - זמן...
באמת רציתי לשאול אותך מה זה.
וגם לבקש אם תוכל לכתוב סקירות ומאמרים על יתר האתרים שאפשר לשאוב מהם מידע על התח"צ. יש את המאגרים הממשלתיים שאני לא מוצא שם את ידי ורגלי...

באמת רציתי לשאול אותך מה זה.
וגם לבקש אם תוכל לכתוב סקירות ומאמרים על יתר האתרים שאפשר לשאוב מהם מידע על התח"צ. יש את המאגרים הממשלתיים שאני לא מוצא שם את ידי ורגלי...
מורכב יותר. כדי להבין מה קורה במאגרים הממשלתיים צריך להכיר קודים ומקטי"ם של קווים מהנתונים שהמשרד מפרסם למתכנתים.

1. אתה מתכוון שהם ביקשו לדחות את מועד הגשת כתב ההגנה?
בדיוק.
2. אם אני מבין נכון, הם לא ביקשו שאתה תלך ותוציא פירוט בעל הקו, אלא מבקשים את האישור שלך להכנס למערכת ולבדוק
כנראה באמת, ואין לי בעיה שיבדקו כי בכל הפעמים השתמשתי הרב קו על השם שלי ושילמתי בכל הפעמים.
5. אתה יכול במקביל להסכמה שלך, לבקש מבית המשפט שבמקביל יורה לנתבעת לתת לך את כל הנתונים שיש בידיה על הנסיעות שמופיעות בכתב התביעה!
תודה על העצה החכמה!!!! אני באמת אבקש את הנתונים!!!
6. גם במקרה הזה רואים שהעניין של התביעות עובד!
סוף סוף! השרות של תנופה הוא זבל!!! וטוב שיש אנשים שתובעים אותם!! אם אני הגעתי למצב שיש לי לפחות 7 תלונות בשבוע מאמינה שרוב האנשים שנוסעים בקביעות גם יש את הכמות הזאת וזה מתחיל להציק להם!!

אני הגשתי תביעה אחרי שהיו לי למעלה מ15 תלונות למשרד התחבורה על אי בצוע נסיעה,
הגשתי את זה לפני החגים, ועכשיו קיבלתי בקשה שהם מבקשים לדחות את מועד הגשת התביעה
ובקשה לפרוט הנסיעות ברב קו (זה מאוד פשוט להוציא הולכים לעמדת הנפקת רב קו ומבקשים פרוט)
הדיון נקבע לתמוז(!!) בבית שמש.
וככה זה יותר ברור?
צפה בקובץ המצורף 2095848
עכשיו זה ברור כנראה היה לי איזה בעיה בסינון שלא הראה זאת.....
וממה שאני מבין הם רוצים לדחות את הגשת כתב ההגנה אבל לא את התביעה...שזה משהו שקורה ..
וזה שזה בתמוז זה יחסית בסדר משום שיש שמקבלים תאריך עד עשרה חודשים מההגשה

שאלה לנוסעים בחברת תנופה .
האם כבר היה פעם שקיבלתם פנייה חוזרת "טלפונית" מהחברה הזאת לגבי תלונה ששלחתם אליהם?
וכמו כן האם מישהו קיבל כבר מהם החזר כספי על נסיעה במונית [ללא הגשת תביעה וכדומה..] ואם כן איך פניתם אליהם

אם מדובר פחות או יותר באותם קווים ובאותם שעות האם גם אז לא מומלץ להגיש בבת אחת?
אם הכל אותו סיפור, למשל איחורים לעבודה, כשפעם זה האוטובוס של 8:00 שלא יצא ופעם של 8:10, אבל תכלס הכל אותו עיקרון, אולי כן אפשר להגיש בבת אחת.
אבל לדעתי האישית 30 בבת אחת זה בכל מקרה הרבה מדי.

מענין לענין באותו ענין ,איך בודקים האם קו מורשה לעבוד בשבת ,לדעתי החברות מפעיות קוים בלי היתר בסמוך לכניסת ויציאת שבת ואציין כדוגמא את קו 123 אגד ,ממרכזית המפרץ חיפה שיוצא בשעה 16:30 בערב שבת

מענין לענין באותו ענין ,איך בודקים האם קו מורשה לעבוד בשבת ,לדעתי החברות מפעיות קוים בלי היתר בסמוך לכניסת ויציאת שבת ואציין כדוגמא את קו 123 אגד ,ממרכזית המפרץ חיפה שיוצא בשעה 16:30 בערב שבת
נושא כאוב מאוד!
ישנו כאן מסמך מלפני 9 שנים {עמ׳ 13 רשימת קווים מורשים}, הקו הנ״ל הוא אכן בעל רישיון כזה :(.

נ. ב. ניתן לראות במסמך הנ״ל איך הסטטוס-קוו מתכרסם בקצב מזעזע במשך השנים
תחת הסעיף התמוה ״חיוני לקיום קשרי תחב״צ״

בלת"ק
לגבי דיני ממונות, מה ידוע לכם בעיניין
יש כמה שאמרו לנו שזה לא פשוט (לא רק הפניה לארכאות, אלא הזכאות להחזר...)

יש כאלו שהולכים לפי חוקי מדינה, ורצינו לדעת אם יש חוק בנידון?
יש חוק כזה שמחייב להחזיר כספים על מוניות במקום אוטובוס שלא יצא?
או כספים בשל עוגמת נפש?

משהו מכיר את הסוגיא לעומק?

יש חוק כזה שמחייב להחזיר כספים על מוניות במקום אוטובוס שלא יצא?
אין חוק שקובע החזר. אבל יש חוק של החזר בגין נזק כספי (כמו לקיחת מונית במקום אוטובוס שלא יצא או הפסד שעות עבודה וכד')
או כספים בשל עוגמת נפש?
בוודאי! על הרעיון של תביעה קטנה בד"כ זה בגלל עוגמת נפש!
ואפשר להסתכל כאן.

אם הכל אותו סיפור, למשל איחורים לעבודה, כשפעם זה האוטובוס של 8:00 שלא יצא ופעם של 8:10, אבל תכלס הכל אותו עיקרון, אולי כן אפשר להגיש בבת אחת.
אבל לדעתי האישית 30 בבת אחת זה בכל מקרה הרבה מדי.
חריג, אבל קיים -

נערך לאחרונה ב:
אין חוק שקובע החזר. אבל יש חוק של החזר בגין נזק כספי (כמו לקיחת מונית במקום אוטובוס שלא יצא או הפסד שעות עבודה וכד')

בוודאי! על הרעיון של תביעה קטנה בד"כ זה בגלל עוגמת נפש!
ואפשר להסתכל כאן.
רק חשוב לשים לב שהארגון הזה שהובא בהודעה ,בעד תחבורה בשבת ועוד .............

אשמח לחוות דעת מהמבינים בעניין. אני מעלה את כתב ההגנה שאקסטרה שלחו לי כעת. מדובר בשופט דן ליברמן מירושלים.
מה שמוזר, שבכתב התביעה לא טענתי לנזק ממוני מעבר למונית אחת. טענתי לעוגמת נפש, תחושות השפלה קשות לאחר הפרות חוזרות ונשנות, עד כדי רצון לעבור דירה לאיזור יקר בהרבה. ובכל זאת, הם משקיעים המון אנרגיה לטעון, כפי שטענתי, שלא ציינתי על נזק ממשי, כאשר לא זה היה הנושא.
התביעה מתייחסת לשש מקרים שונים, שכולם אירעו בתוך כשבוע וחצי.

קבצים מצורפים

• הגנה1.pdf
    KB 109.9 · צפיות: 24
  • הגנה.pdf
    KB 708.2 · צפיות: 32
נערך לאחרונה ב:
אשמח לחוות דעת מהמבינים בעניין. אני מעלה את כתב ההגנה שאקסטרה שלחו לי כעת. מדובר בשופט דן ליברמן מירושלים.
מה שמוזר, שבכתב התביעה לא טענתי לנזק ממוני מעבר למונית אחת. טענתי לעוגמת נפש, תחושות השפלה קשות לאחר הפרות חוזרות ונשנות, עד כדי רצון לעבור דירה לאיזור יקר בהרבה. ובכל זאת, הם משקיעים המון אנרגיה לטעון, כפי שטענתי, שלא ציינתי על נזק ממשי, כאשר לא זה היה הנושא.
התביעה מתייחסת לשש מקרים שונים, שכולם אירעו בתוך כשבוע וחצי.
נחכה לחוו״ד המומחים, איך לענות לזה בצורה מיטבית ביותר,

אבל לדעתי אם יהיה שופט שיקבל את כתב ההגנה הזה,
מצבינו חמור מאוד!

כ״כ הרבה מקרים באותו קו וכולם,
לא צפויים/חד פעמיים/ לא באשמת החברה..

נ. ב. ייש״כ!! אולי אחרי הדיון סו״ס נוכל להתחיל לסמוך על קו 57..

אני שם לב כעת, כי החברה לא השקיעה ולו מאמץ מינימלי לבדוק את כתב התביעה ולהגן על עצמה בצורה תקינה.
היא מתייחסת לתלונה לגבי קו 57 בתחנה ברמת שלמה כשהיעד הוא רחוב שמגר, כשהנסיעה של 12:30 לא התבצעה, כביכול אני מדבר על נסיעה משמגר, ועל כך הם עונים שהנסיעה של 13:00 לא התקיימה בגלל תירוץ כלשהו.
כך גם תלונה שהתייחסה להמתנה של שעה וחצי, מוצג על ידה כתלונה שמתייחסת לחצי שעה בלבד.
האם ההתנהלות הזו תעזור לי בפני השופט?

אני שם לב כעת, כי החברה לא השקיעה ולו מאמץ מינימלי לבדוק את כתב התביעה ולהגן על עצמה בצורה תקינה.
היא מתייחסת לתלונה לגבי קו 57 בתחנה ברמת שלמה כשהיעד הוא רחוב שמגר, כשהנסיעה של 12:30 לא התבצעה, כביכול אני מדבר על נסיעה משמגר, ועל כך הם עונים שהנסיעה של 13:00 לא התקיימה בגלל תירוץ כלשהו.
כך גם תלונה שהתייחסה להמתנה של שעה וחצי, מוצג על ידה כתלונה שמתייחסת לחצי שעה בלבד.
האם ההתנהלות הזו תעזור לי בפני השופט?
אין לי הכשרה משפטית, והדברים אינם מהווים ייעוץ משפטי
אבל לפי מה שידוע לי - נתבע שהגיש כתב הגנה ולא הגיב על כל הטענות, הדבר עלול להיחשב כהודאה על טענות התובע שלא הוכחשו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה