נכתב ע"י מאשה;771159:מאוד יפה! אבל היה פה כבר כזה דבר מה אתה עכשיו מחדש לנו........
לא חודש דבר, (ראה תאריך למעלה)נכתב ע"י מאשה;771159:מאוד יפה! אבל היה פה כבר כזה דבר מה אתה עכשיו מחדש לנו........
תודה !נכתב ע"י solo snaps;771619:מה זאת אומר?
מאד אהבתי את התמונה.
נכתב ע"י אמיש;775057:רעיון יפה וביצוע נאה.
אתה יכול לפרט בנוגע לטכניקה? הלבשת בפוטושופ את הצללית על הירח (שאז זה יותר גרפיקה מאשר צילום) או שהשתמשת בתוכנה מיוחדת שמאחדת פריימים שפוקסו באופן שונה (כמו שתוכנות HDR עושות לתמונות בחשיפה שונה) (אני יודע שיש תוכנות כאלו. זו לא המצאה שלי)?
זה צולם כך שהגביע מול הירח ובפוטו שופ איחדתי שתי תמונות כשבאחת המיקוד על הגביע ובשניה על הירח, דוגמא לתמונה מקורית :נכתב ע"י אמיש;775057:רעיון יפה וביצוע נאה.
אתה יכול לפרט בנוגע לטכניקה? הלבשת בפוטושופ את הצללית על הירח (שאז זה יותר גרפיקה מאשר צילום) או שהשתמשת בתוכנה מיוחדת שמאחדת פריימים שפוקסו באופן שונה (כמו שתוכנות HDR עושות לתמונות בחשיפה שונה) (אני יודע שיש תוכנות כאלו. זו לא המצאה שלי)?
עדיין לא למדתי פוטו שופ כך שיתכן שזה לא מקצועי. הכנסתי את שתי התמונות בשכבות ומחקתי את הגביע הלא ממוקד על התמונה שבה הירח ממוקדנכתב ע"י איציק'ל;775507:איך נעשה האיחוד?
כצלם צמרת חשבת אחרת ? יש אפשרות אחרת ? הרי אין אפשרות בפריים בודד להוציא תמונה כזאת שהפוקוס גם על הגביע וגם על הירח. חידשתי לך משהו ? א"כ זה קצת מאכזב !נכתב ע"י איציק'ל;775559:אה הה.... אז זה כבר די יצא מהגדר של צילום יש כאן שתי תמונות, אחד של ירח שהיא תמונה טובה אבל די נפוצה, שתים: של צללית של גביע. גם תמונה שברמה הטכנית היא טובה אבל אין בה פאנצ׳ מיוחד כל היחודיות של התמונה כאן היתה של השילוב בין התמונות שיכולנו לטעות ולחשוב שהיא בפריים אחד אבל לא,
זה עיבוד פוטושופי של שתי תמונות ,
קצת מאכזב....
לא ככה עורכים HDR ? ממזגים כמה תמונות עם אותה קומפוזיציה ומוחקים את המיותר ... (במידה ואין לך תוכנה ייעודית לHDR)נכתב ע"י איציק'ל;775580:אין לך מה להתאכזב כי אני לא צלם צמרת.... בקושי ענף בודד....
אתה לא ערכת את זה כHDR אלא גזרת, מבחינתי הפעלת כלי החיתוך בפ״ש פירושו הוצאת התמונה מגדרה והכנסתה לעולם העיצוב גרפי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //