רצינית?תעלי תמונה של המתכון בצורה ישרה
תעלי תמונה של המתכון בצורה ישרה
העוגה למטה היא לא ממש טורט, סוג של עוגה בחושה אבל עם טעם שוקולדי חזק- יש בה הרבה שוקולדזה יפהפה מאוד! חשבתי בהתחלה שאת הנשיקות למעלה את הכנת. אבל לא הגעתי לתשובה ברורה.
זאת עוגת טורט -הבסיס?
וואוו. מדהים!העוגה למטה היא לא ממש טורט, סוג של עוגה בחושה אבל עם טעם שוקולדי חזק- יש בה הרבה שוקולד
מעל זה יש שכבה גבוהה של גנאש
והנשיקות זה לא נשיקות, זה זילופים של ריץ' עם פודינג וניל
גם אני לאלמה אני לא רואה תמונה של העוגה?
אולי את תספרי לנו מה קורה עם התמונה?איזה יפה יצא לך!
למה אני לא רואה תמונה של העוגה?
בהודעה הראשונהגם אני לא
אצלי יש רק מתכון הפוך וללא תמונה,בהודעה הראשונה
שימי לב למה שכתוב בכוכבית האחרונה במתכון..................................אם יש לי רק אבקת נוגט, איך אני הופכת אותה לממרח?
ראיתי.שימי לב למה שכתוב בכוכבית האחרונה במתכון..................................
אפשר.ראיתי.
אבל אני אוהבת נוגט, לא רוצה לותר.
אי אפשר להוסיף לה שמן או משהו ואז היא הופכת לממרח נוגט?
ארבע כפות אבקת נוגט וכף אחת שמן.
את היחס הזה שמעתי מאלישבע, בעלת החנות לשעבר של 'נבט בן ישר' בירושלים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //