- הוסף לסימניות
קישור לAI
אני לא יודע על מה אתה מדבר, לי הוא נתן יותר לכיוון של 100 ביום.מיקרוסופט דיזיינר (15 ביום, בס״ה זה מאפשר מאה בשבוע)
קבלת נקודות אפשרית על:promeai
מתחיל עם 10 נקודות ליצירת תמונות
אפשר לקבל נקודות נוספות חינם כל יום - באמצעות פרסום יצירות, קבלת לייקים וכדו'
אפשר קישור בבקשהאת בינג ומידג'רני ניסית?
אפשר קישור בבקשה
מיקרוסופט דיזיינר (15 ביום, בס״ה זה מאפשר מאה בשבוע)
אני לא יודע על מה אתה מדבר, לי הוא נתן יותר לכיוון של 100 ביום.
לא ספרתי אבל המגבלה היומית שלו היא לפחות כמה עשרות.
מיקרוסופט דיזיינר (15 ביום, בס״ה זה מאפשר מאה בשבוע)
עכשיו נזכרתי, 15 זה יצירה מהירה או משהו כזה באמת כתוב למעלה 15. טעיתי.לי הוא מראה מונה של 15 ביום, אבל בתכל'ס אחרי שמגיעים ל-0 אפשר להמשיך ליצור.
אני הגעתי יום אחד, ב"ה שיש לי שני חשבונות מייקרוסופטאני לא הגעתי לשלב שבו הוא אומר לי זהו...
תודה רבה![]()
![]()
Microsoft Designer - Stunning designs in a flash
A graphic design app that helps you create professional quality social media posts, invitations, digital postcards, graphics, and more. Start with your idea and create something unique for you.designer.microsoft.com
https://creator.nightcafe.studio/model/dalle3![]()
Bing Image Creator
Die kostenlosen, KI-gestützten Tools Bing Image Creator und Bing Video Creator verwandeln Ihre Worte in Sekundenschnelle in beeindruckende Bilder und ansprechende Videos. Generieren Sie Bilder und Videos schnell und einfach, unterstützt von DALL-E und Sora 2.www.bing.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //