נכתב ע"י רותי בן שימ;1156149:אח שלי בירר את זה עכשיו לעומק והפך מכל כיוון אפשרי.
דלונגי במקום הראשון מבחינת איכות
אחריו סאוטר
יש גם לבלרס דגמים טובים (שלא כמו בעבר)
מבחינת מחיר אני אשאל אותו יותר מאוחר.
דגמי הנירוסטה עולים יותר אבל יפים הרבה יותר.
בדגם מסויים (אולי בכמה) יש ידיות מפלסטיק לתאי האפיה וכשהתנור חם הידיות מתחממות, נאכלות ומנפצות את הזכוכית של התנור - כך אמרו לו כמה אנשים שיש להם את הדגם הזה.
ככלל היום כבר אין כאלו הבדלים בין התנורים מבחינת התוכניות. וגם לא כל כך משנה אם יש 12 אפשרויות אפיה או 6 זה די חוזר על עצמו.
מבחינת מבערים, כדאי שיהיה מבער אחד שהוא טורבו (מבער כפול).
איפה לקנות - זו שאלה שאין עליה תשובה כי המחירים כל הזמן משתנים.
עדיף שתחליטי על דגם מסויים ועם זה תלכי לחנויות ותראי מי מוכן לתת לך הכי זול.
(אני יכולה לתת לך שמות של כמה חנויות מרכזיות ששם כדאי לנסות מבחינת המחירים)
לי יש כבר שנתיים וחצי בוש חד תאי בנוי (יש לי שניים- בשרי וחלבי)נכתב ע"י yaffab;1156150:קופצת על האשכול שלך, שוצי, ברשותך...
אם כבר אתם עונים על תנורים, תתיחסו גם לתנור בנוי חד תאי.
מה מומלץ היום?
גם לי יש דלונגי, והייתי בהלם שזה לא עובד ביחד!נכתב ע"י ביקי;1156162:חשוב מאד מאד בתנור דו תאי - שתהיה אפשרות של אפיה בו זמנית בשני התאים (למשל לימי שישי קצרים, אני ממש צריכה לתכנן מהבוקר איך אני מסתדרת עם התנור עד שבת)
.
נכתב ע"י נ פלוס;1156293:גם לי יש דלונגי, והייתי בהלם שזה לא עובד ביחד!
התקשרתי לחברה, והם הסבירו לי שזה בגלל שיש כשרות על תנור 1 בשרי והשני חלבי ואז אסור לאפות שנייהם ביחד! ובגלל זה זה בנוי ככה!
נכתב ע"י רותי בן שימ;1156149:מבחינת מבערים, כדאי שיהיה מבער אחד שהוא טורבו (מבער כפול).
נכתב ע"י שוצי;1156440:בקיצור נראה שכולם פה בעד דלונגי, נראה לי אלך על זה בעז"ה...
אפשר לעבור למקרר ולמכונת כביסה![]()
מקרר/מכונת כביסה/ תנור?נכתב ע"י נ פלוס;1156490:לי יש LG ואני מאוד מרוצה
נכתב ע"י שוצי;1156501:מקרר/מכונת כביסה/ תנור?
אבדתי כבר ידיים ורגלים מרב דגמים ומי מרוצה ממה.
בתנור זה הרבה יותר ברור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //