אין שם לא תפוס!
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
קעמפים לנערים לבין הזמנים (ישיבע של דאצה חברים קעמפ וכו)
* מחירים
* רישום
*פרטים
וכו וכו
יאללה לפה
* מחירים
* רישום
*פרטים
וכו וכו
יאללה לפה
(זה ישיבע של דאצה) ממש שווה יש בתוך הקישור קליפ היתרשמות ממש מושקע!טלפון לבירורים: 0548-50-45-50
קישור להרשמה: https://nedar.im/F1325
התחיל הרישום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אף פעם אני לא אבין מי נתן רשות לכל איגודי הקהילות וכדו' לפרסם בפומביות כזאת סרטון עם קטעים שבני הנוער שנראים שם לא בהכרח היו מאושרים מכך, וד"ל...(זה ישיבע של דאצה) ממש שווה יש בתוך הקישור קליפ היתרשמות ממש מושקע!
אף פעם אני לא אבין מי נתן רשות לכל איגודי הקהילות וכדו' לפרסם בפומביות כזאת סרטון עם קטעים שבני הנוער שנראים שם לא בהכרח היו מאושרים מכך, וד"ל...
אולי שהם בבריכה וזה פחות אבל השאר זה שניה ובי לא שזה עובר תמונה תמונהמה שנקרא ... תבין
אם הייתי יכול הייתי מסביר לך בפרטי
למה אתה כותב משני משתמשים?
כי בשני אני יכול לכתוב רק שלוש הודעות בשעה כי אני משתמש חדש וסתם ככה אני מעדיף לכתוב שםלמה אתה כותב משני משתמשים?
רק אציין שזה לא נכון עובדתית.כי בשני אני יכול לכתוב רק שלוש הודעות בשעה
נא לכתוב גילוי נאות אתם מהמארגנים.כי בשני אני יכול לכתוב רק שלוש הודעות בשעה כי אני משתמש חדש וסתם ככה אני מעדיף לכתוב שם
אבל זה כבר מוגזם (לטעמי)תרגעו
הוא לא ניסה להסתיר את העניין
ובסה"כ הוא מצא עוד דרך לפרסום
קעמפים לנערים לבין הזמנים (ישיבע של דאצה חברים קעמפ וכו)
* מחירים
* רישום
*פרטים
וכו וכו
יאללה לפה![]()
וכמובן על זה מגיע תודהטלפון לבירורים: 0548-50-45-50
קישור להרשמה: https://nedar.im/F1325
התחיל הרישום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וכנראה שהוא לחץ על הלינק וראה שזה ממש יפהתודה!
(זה ישיבע של דאצה) ממש שווה יש בתוך הקישור קליפ היתרשמות ממש מושקע!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים