יש לי על קרית אתא מועיל?עוד מישהו?
לא... תודה בכל אופן.יש לי על קרית אתא
אשמח לקבל אינפורמציה.. מתענינים על קנית דירה להשקעה שם,הי אני מקרית מלאכי
מקום מדהים אנחנו מאוד מרוצים
אם יש לך שאלות את יכולה לפנות באישי
או לשאול מה שאת רוצה מעל במה מכובדת זו![]()
אשמח מאוד, רק שאין הודעות פרטיות כרגע. אם היא תוכל לעזור אפרסם כאן את מספר הטלפון/ כתובת המייל שליהבת שלי שם בשכירות - את רוצה שאשאל אותה לדבר איתך או שיש לך כבר מספיק מידע?
לבירורים על קרית מלאכיאשמח לקבל אינפורמציה.. מתענינים על קנית דירה להשקעה שם,
האפשרות לשליחת הודעות פרטיות חסומה, יש מישהו שיכול לעזור לנו טלפונית? במייל? או פה..
היתרון הגדול של קרית מלאכי על פני כל שאר המקומות האחרים שהוזכרו כאן זה הקירבה למרכז, או יותר נכון היותה במרכזיש למישהו עוד משהו לומר בנידון?
המתווך של הקהילה הוא אריאל ווינטאיזה עוד מתווכים אמינים יש באיזור מלבד הנ"ל?
וייצמןיודעים להמליץ פה על רחובות מסויימים?
@אהרן ש.יש עוד ניקים כאן שגרים ומרוצים?
כמו שכתב ה"ה @השמח בחלקו הוא העשיר@אהרן ש.
כמו שכתב ה"ה @השמח בחלקו הוא העשיר
אני מתגורר בקריית מלאכי כבר כ 8 חודשים
קהילה נחמדה מאד מאד!!!!!!
עיר שקטה ורגועה עם הרבה ירוק....
הייתי קורא לזה - הפריפריה הכי קרובה!!!
אם יש לכם עוד שאלות
אשמח לעזור
052-7689198
בהצלחה
אני מקווה שאתם עדיין גרים שם ...היתרון הגדול של קרית מלאכי על פני כל שאר המקומות האחרים שהוזכרו כאן זה הקירבה למרכז, או יותר נכון היותה במרכז
40 דקות נסיעה לבני ברק
45 דקות לירושלים
45 דקות למודיעין עילית
30 דקות לבית שמש
רבע שעה לאשדוד
(הייתי בעבר באירוע משפחתי בבני וכולם פירגנו על זה שטרחתי להגיע מקרית מלאכי, עניתי להם שאני מאוד אוהב לקבל פירגונים אבל מי שהגיע מירושלים הגיע ממקום יותר רחוק ממני, וזה לא בדיחה זה אמיתי)
רוב תושבי קרית מלאכי הם ציבור מסורתי ומכבד את אורח החיים החרדי, לדוגמא: מתוך 13 חברי עיריה 8 חובשי כיפות וראש העיר ביניהם שמתוכם 4 חרדים (1-ש"ס 1-דגל 2-חב"ד) נציג דגל התורה בעירייה משמש גם בתפקיד המשנה לראש העיר
בבחירות האחרונות 28% מתושבי העיר הצביעו למלפגות החרדיות (1098 ליהדות התורה ו-2272 ל-ש"ס מתוך 11,944 מצביעים)
הקהילה הוקמה לפני 4/5 שנים וכיום היא מונה קרוב ל-60 משפחות חרדיות אברכים בוגרי כלל הישיבות הליטאיות
חוץ מהקהילה החדרית הישיבתית יש ציבור גדול ספרדי בעיר וכן קהילת חב"ד גדולה המונה כ-700 משפחות
רב הקהילה הוא ר' יצחק אברמוביץ' מאשדוד (שהוא משמש בפועל כרב דיין ומו"צ של הקהילה החרדית באשדוד היות ור' בונים שרייבר לא גר במקום)
החסרון: הקהילה מאוד צעירה ולכן היא מתאימה בעיקר למשפחות צעירות יותר היות וכרגע בשנת הלימודים הנוכחית אין כיתה א' לא לבנים ולא לבנות
כרגע מוסדות הקהילה מסתכמים במעון וגני ילדים, עד גיל חיידר/בית ספר
המתווך של הקהילה הוא אריאל ווינט
יש עוד מתווכים כמו בכל עיר אבל הם לא קשורים לקהילה
וייצמן
הרב יצחק נסים (הרחוב של הישיבה)
רבקה גובר
הרצל
@אהרן ש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים