משתמש משודרג
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
33 דקות לאשכול- 82 תגובות.
shimi4898 וכו'תשאיר מייל אני ישמח מאוד....
מי דיבר על פוגרס ומי דיבר על חוקאז אל תגיב לי
בא תסביר למה אני הזוי?
כמי שמתחכך עם מלמדים במהלך כל היום אשאל אותך האם הפרדה של ילדים שרבים מכות זה תקין?
לפי החוק אסור להפריד רק לעמוד כמו מסכן ולבקש שיפסיקו
מספיק אם הפרוגרס
אני רוצה חינוך כמו שחינכו אותי (וכן אני קיבלתי) וכמו שחינכו את ההורים שלי
סוג של כת?כל מי שמפקפק.. לא יכול להיות.. לא הייתי שולח.. תתקשרו לאדמו"ר..
אתם מנותקים מהמציאות של קהילות שחיות בבועה של עצמן, אי אפשר בשום אופן להעביר ביקורת פנימית, ולא ממש אי אפשר ביום בהיר לעזוב חסידות שכל המקורות הגשמיים והרוחניים שלך ושל אבות אבותיך מושתתים שם עמוק עמוק.. זה להיות שבוי הרבה יותר ממה שאתם חולמים..
ממש לא, חסידות מדהימה שכיף לחיות שם, עם אלפי חסידים, ויש בעיה ספציפית שלא יכולים או יודעים איך לטפלסוג של כת?
זה נושא מכעיס מאוד.33 דקות לאשכול- 82 תגובות.
ממש ממש לא!סוג של כת?
ברור חוצפה עזות מצח!!מה הקשר
מה הקשר ?? לא קשור לשיפשוף אלא לעזות מצחאת כנראה לא מכירה ליטאים משופשפים ובני ברקים (מהזן של תשבר וכו')
????איפה אתה חי
כנראה אתה מרוקאי משדרות
בחסידות העולם מתנהל אחרת ביזו ידידי
גם אם היו אומרים ישיבה קטנה זה לא היה מוזר
תן לי דוגמה ספיצפית להבין באיזה עוצמה המכות?ממש לא, חסידות מדהימה שכיף לחיות שם, עם אלפי חסידים, ויש בעיה ספציפית שלא יכולים או יודעים איך לטפל
לפי האמור בחסידויות (לא כולם) זה יכול לקרות.הסיפור הספיציפי הזה לא קרה וודאי לא עם בנו של פותח האשכול.
למה הגעתי למסקנא הזאת באישי
אחזור ואומר היום מלמדים רועדים מפחד מהורים וילדים
א"א להבין, צריך להרגיש!תן לי דוגמה ספיצפית להבין באיזה עוצמה המכות?
כיף?ממש לא, חסידות מדהימה שכיף לחיות שם, עם אלפי חסידים, ויש בעיה ספציפית שלא יכולים או יודעים איך לטפל
קצת רקע.כיף?
מישהו התלונן שהילד קיבל מכות מהרבי שלו...
יש ילדים חצופים לא בגלל זה הם חילוניםברור חוצפה עזות מצח!!
לא נראה לי שהסיפור נכון!!!!!!
מאמין שהסיפור מומצא
לא מכיר מלמד שנוגע בילד
לקבל ליקיים ולהעביר את השיעמום
לקושש לייקים?
לקבל צומי?
תסלחו לי הסיפור נשמע מצוץ מהאצבע..
אם הייתי יודע שיש אלימות אני חושב שהיא היתה נעצרת מיידית
אבל אני קודם הייתי מנסה להבין מהילד מה זה נקרא מכה...
טוב אין סיכוי בעולם שהסיפור נכון!!!!!!!!!!!!!!
ילדים בגיל 12 מקבלים מכות נשמע לי הזויי
נראה לי יש פה חולה ירח בפורום ומדביק פה כל יום ניק אחר
זה אני לא מאמין לסיפור
איזה לעז?חברים.
שימו לב
נזכרתי שלא מזמן סיפרו
שיש 'עוד עיניים'
שקוראות את מה שכתוב פה...
וחלק מהם מעבירים לתקשורת...
אז זהירות מלהוציא לעז..
סיג לחכמה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים