לא הבנתי, מה זה בדיוק ביתר? לא עיר דתית?בביתר עילית או בעיר לא דתית אחרת
אין כאן איזה הבדל דת ומדינה, פשוט יש החיות של משרד התחבורה לא לתת הנחת סטודנט בסניפי רב קו אונליין לחרדי, אלא אם כן עבר תחקיר עומק, וההנחיות האלה משתנות מעיר לעיר וככל הידוע לי בביתר לא בודקים אותך בכלל.לא הבנתי, מה זה בדיוק ביתר? לא עיר דתית?
אין כאן איזה הבדל דת ומדינה, פשוט יש החיות של משרד התחבורה לא לתת הנחת סטודנט בסניפי רב קו אונליין לחרדי, אלא אם כן עבר תחקיר עומק, וההנחיות האלה משתנות מעיר לעיר וככל הידוע לי בביתר לא בודקים אותך בכלל.
סליחה, מצטער על השם הרע שיצאה בשגגה על עיר מגורי הקודם.א. לפי הניסוח הבעייתי שלך זה היה נראה ששמת את העיר החרדית ביתר עילית בשורה אחת עם הערים החילוניות. שים לב להבא שזה לא ישנה שוב.
אתה מתכחש להנחיה כזאת? אתה גר בבית שמש?ב. לגבי זה שלא בודקים - לא בכל מרכזזית 'על הקו' משתכנעים ממך, תלוי מאוד באיזה מרכז 'על הקו' אתה הולך, וכמה קריצת העין שלך משכנעת...ואני אומר לך את זה כ @בעל ניסיון
אל תבקש ממני.סליחה, מצטער על השם הרע שיצאה בשגגה על עיר מגורי הקודם.
אתה מתכחש להנחיה כזאת? אתה גר בבית שמש?
ספר לנו מניסיונך איך היה הביקור האחרון שלך בסניף 'על הקו'!
מאז ששמעתי על הנחייה מסוימת שנתנו לפקידי על הקו בבית שמשאל תבקש ממני.
פשוט תבין את זה שטעית. לא קרה שום דבר, אנחנו בני אדם.
אני רואה שאתה עדיין מתעקש... אז בא אני יגיד לך שבפעם האחרונה שנאבד לי הרב קו, התקשרתי למנפיק שעשה לי את הסטודנט כדי שישלח לי את המסמכים של הסטודנט, והוא אמר לי שכשאלך להנפיק רב קו חדש לא ללכת לכל מרכזיית על הקו בביתר, אלא לסניף מסוים ובשעה מסוימת ולפקיד מסוים.
אם אני לא טועה, אפשר להסיק מזה, שלא כל סניף של על הקו בביתר נוטף דבש כמו שאתה מנסה לזרות בעיני הציבור.
בפעם הבאה תעשה אצל אותו מנפיק?אל תבקש ממני.
פשוט תבין את זה שטעית. לא קרה שום דבר, אנחנו בני אדם.
אני רואה שאתה עדיין מתעקש... אז בא אני יגיד לך שבפעם האחרונה שנאבד לי הרב קו, התקשרתי למנפיק שעשה לי את הסטודנט כדי שישלח לי את המסמכים של הסטודנט, והוא אמר לי שכשאלך להנפיק רב קו חדש לא ללכת לכל מרכזיית על הקו בביתר, אלא לסניף מסוים ובשעה מסוימת ולפקיד מסוים.
אם אני לא טועה, אפשר להסיק מזה, שלא כל סניף של על הקו בביתר נוטף דבש כמו שאתה מנסה לזרות בעיני הציבור.
איזה מסמכים ואיזה צילומים?מאז ששמעתי על הנחייה מסוימת שנתנו לפקידי על הקו בבית שמש
מאז אני משכפל את הרב קו רק בביתר
ושם בניגוד לבית שמש מעולם לא ביקשו ממני מסמכים כלשהם ולא שאלו שאלות, (כל הפקידים כל השעות)
ובבית שמש כל הפקידים דורשים להביא צילומים ומסמכים וחלקם עוד מוסיפים לשאול שאלות (מה אתה לומד וכו')
בא תגיד לי כמה זמן עבר מאז המקרה?מאז ששמעתי על הנחייה מסוימת שנתנו לפקידי על הקו בבית שמש
מאז אני משכפל את הרב קו רק בביתר
ושם בניגוד לבית שמש מעולם לא ביקשו ממני מסמכים כלשהם ולא שאלו שאלות, (כל הפקידים כל השעות)
ובבית שמש כל הפקידים דורשים להביא צילומים ומסמכים וחלקם עוד מוסיפים לשאול שאלות (מה אתה לומד וכו')
לפני חודשיים!.בא תגיד לי כמה זמן עבר מאז המקרה?
כי אני מכיר אנשים שהיה להם יותר קל להנפיק את הרב קו שלהם במרכז 'על הקו' ברב שפע בירושלים מאשר ב'על הקו' בביתר!
לא הבנתי מה כוונתך אם תוכל להסביר בבקשהעכשיו הם נזכרו לבדוק?
כבר כמעט סוף שנה..
אפשר ללכת לשחרר את הרב קו ללא סטודנט ואח"כ לעשות סטודנט במכשירים בבתי הכנסת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //