תודה. הכל במחשב.נכתב ע"י אלף;118031:למרות שהוא רובוטי, הצלחת להעניק לו חן. משימה קשה בהחלט.
הנייר הוא ה שציירת עליו או שהוספת אותו כרקע במחשב?
רשמתי. אני חשבתי שהוא יפתור את משבר הנפט בעולם ויציל חתולים תועים מעצים אבל צריך להתחיל איפשהו. לגבי הנחה...נכתב ע"י RacheliArt;118246:אם הוא מנקה את הבית ומוריד זבל, אני מזמינה אותו. (הנחה לחברי הפורום)![]()
אחלה איור. הוא נראה יותר כמו רקדן ברקדאנס עם מגינים אבל אתה יכול לפתח את הדמות הזאת בקלות וליצור לה מראה עתידני מגניב!נכתב ע"י tlior;119457:אז ישבתי היום בין השיעורים
ושירבטתי את זה.
הוא יצא מעין שיבוט מעניין של רובוט ובן אדם.
אני מודה, זה לא מגיע לרמה של הרובוט שלך
אבל אולי אם הם יכירו, ידברו קצת, אולי שלי ילמד משהו
ויהפוך יום אחד גם הוא לרובוט משוכלל ומודרני כמו שלך.
ואולי לא.
תודה. אכן, קו לרוב זה קו וקטורינכתב ע"י רב אומן;119541:ברק, התפעלותי מחדש כל פעם מהקו הנקי והנשפך שלך! נראה וקטורי, אכן?
אני מצייר בעיפרון, סורק, ולפעמים מצייר את הקו מחדש בתוכנה וקטורית וצובע בפוטושופ. תלוי בציור ובהרגשה שאני רוצה להעביר. לגבי הרובוט שציירת, תנסה לחלק אותו ליותר מפרקים מכנים ונראה מה ייצא...נכתב ע"י tlior;119762:תודה ברק
נשמע שיש לך רעיון ספציפי לרובוט שלי
ואת זה אני חייב לשאול אחת ולתמיד: אם הציור בפוטושופ, אז איך הקו וקטורי?
ואם לא בפוטושופ אז איך ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //