מקבל באופן פרטי\?דר' הרט בכהנמן מומחה מס' 1
כנל אצלינו באנו עם שלשולים של שנה.. ביקשתי לבדוק אלרגיה וכן לוודא אלרגיה לפניצילין,לא ממליצה על הרט
יכול להיות שהוא מומחה אבל מה זה מועיל כשהוא לא התיחס למש שביקשנו?
באנו עם אלרגיה שהצריכה אפיפן
והוא היה מאד שטחי ואמר בצחוק שזה שטויות וכנראה מאוכל ג'אנק
כאשר מדובר בילדה שג'אנק זה האוכל האחרון שהיא אוכלת
לא בדק בכלל רק תשאל בתשאול היה לנו קצה חוט לכמה דברים שיכל להסתמך עליהם ולבדוק לעומק
וזה למרות שביקשנו שוב וביררנו למה הוא לא בודק לעומק וגם היה לנו הפניה מרופאת הילדים
עכשיו אנחנו מחפשים רופא אחר (מכבי)
למיטב ידיעתי מקבל מלאומית כרופא ילדים בלבד.דר' הרט מקבל מלאומית
ובאמת מומחה
כי כבר שנתיים לא הייתי אצל רופא (אלרולוג)(אם ביקורת, למה (קמץ באות ל') את צריכה מומחה?
או במילים אחרות, למה (שוא באות ל') את מצפה מהמומחה?
אז קחי את הכי זמין שיש לך. בשביל מה את צריכה מומחה?כי כבר שנתיים לא הייתי אצל רופא (אלרולוג)(
ואני רוצה לדעת בכנות מה המצב
חוץ מזה שאני צריכה אישור לביטוח הלאומי..
דר' הרט הוא גם אלרגולוג ומקבל במרפאות חוץ במעייני הישועה (100₪ השתתפות ויש זמינות תורים גבוהה).אולי באמת הגיע הזמן שביה"ח מעייני הישועה יפתח גם מרפאה כזו.
ד"ר הרט מקבל במרפאות חוץ כרופא ילדים ולא כאלרגולוג, נראה שאם ד"ר הרט ינהל מרפאת אלרגיה במעייני הישועה לכלל הציבור תושבי ב"ב יהנו מאוד.דר' הרט הוא גם אלרגולוג ומקבל במרפאות חוץ במעייני הישועה (100₪ השתתפות ויש זמינות תורים גבוהה).
כנל אצלינו באנו עם שלשולים של שנה.. ביקשתי לבדוק אלרגיה וכן לוודא אלרגיה לפניצילין,
סרב לבדוק את שניהם, כי שלשולים נגרם מצבעי מאכל ואוכל מטוגן, ופניצילין למה לבדוק אם יש מסםיק אנטיביוטיקות חלופיות ...
הוא טען כך. אגב, שלשולים יכולין להיות תגובה לצליאק.מעניין אותי האם באמת היתה השלשולים היו תגובה לאלרגיה?
אנחנו היינו גם אצל אלרגולוג אחרי שלשולים תקופה ארוכה מאד, ובלי שבדק הוא מיד אמר ששלשולים זו לא תגובה לאלרגיה, אלרגיה יכולה להתבטא בפריחה וכו'.
הרופא היחיד שאני מכירה שכן מתייחס לאלרגיה במגע לכימיקלים, זה ד"ר קובי שדה.בד"כ רופאי אלרגיות מאבחנים רק אלגיות משמעותיות ומזיקות.
הבת שלי אלרגית לקרוב ל 50 מאכלים וחומרי כביסה (מבדיקות וניסויים עצמאיים)
ובבדיקה אצל אלרגולוג הוא אמר שיש רק אולי קצת לביצים וחלב
וזה מפני שהאלרגיה מתבטאת אצלה "רק" בפריחות מפושטות וגירודים (קרי : אטופיק דרמטיטס)
למעט אלרגיה חריפה (אפילו להריח) לדגי סול- שאז היא כולה מאדימה וחייבת כמה מנות פניסטיל
והרןפא לא הזכיר את זה בכלל, למרות ששאלתי אותו מפורשות על הדגים.
לעומת הבן שלי שאלרגי רק לחלב אבל בצורה מסכנת חיים ממש
שאז הרופאים אמרו לי חד משמעית שיש אלרגיה. (ורוב תודות, את זה ידעתי מצויין..).
מה לעשות שבכל אופן צריכים להגיע לחתימות שלהם?
והאמת שטוב לי כל רופא אלרגיה. יותר חשוב לי הזמינות
אני צפונית ואין לנו בכלל דבר כזה בקופה
אולי בחנוכה, כשנבקר במרכז- נספיק הכל..
תודה בכל אופן.
כל מידע מועיל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים