- הוסף לסימניות
לא אמור לעלות כזה סכום אא״כ קונים מאוד איכותישוחלן ,ספה ,ספריה, חדר שינה
מקרר ,מ כביסה, תנור גז
+-25000 ש"ח
זה לדעתי ריהוט בסיסי
לא אמור לעלות כזה סכום אא״כ קונים מאוד איכותישוחלן ,ספה ,ספריה, חדר שינה
מקרר ,מ כביסה, תנור גז
+-25000 ש"ח
זה לדעתי ריהוט בסיסי
מה הכוונה ״דרשתם״אנחנו לא קיבלנו דירה, וכן התעקשנו על ריהוט חדש ומלא לחתונה, משום שידענו שיש אחרינו רשימת אחים שאמורים להתחתן ומי יסתכל עלינו שנה אחרי שנגמור את השכירות בדירה מרוהטת, החלטנו לקחת דירה לא מרוהטת וההורים ריהטו לנו לגמרי, לא דרשנו יותר מזה.
{אומרים שיש ס"ד להורים בתקופה של לפני החתונה... מצטערים שלא ביקשנו דירה}
מה הכוונה ״דרשתם״
חדר שינה לבד זה באזור ה10לא אמור לעלות כזה סכום אא״כ קונים מאוד איכותי
חדר שינה זה באמת הסעיף המשמעותיחדר שינה לבד זה באזור ה10
אלא אם כן קונים הכי הכי הכי פשוט
נכון, אבל ברור שלא על זה הורים קלאסיים מתחייביםלדוגמא אם יש מקום בחדר ל5 או 6 דלתות לארון אז זה ממש חבל לא לנצל את המקום....
באמת יותר חכם
כל האחים שלנו {שלי ושל בעלי קיבלו דירה או עזרה בדירה, אנחנו הסתפקנו במועט...}
זה ריהוט בסיסי?שוחלן ,ספה ,ספריה, חדר שינה
מקרר ,מ כביסה, תנור גז
+-25000 ש"ח
זה לדעתי ריהוט בסיסי
כל אחד והבסיסי שלוזה ריהוט בסיסי?
ספה?
ספריה?
מה עם טינקו? מדיח כלים?
האמת נהיה לי בחילה לקרא את האשכול הזה
לדעתי זה הקלאסיההורים שלי קנו לנו תנור, כיריים, מקרר, מכונת כביסה, חדר שינה קלאסי (מיטות, שידה וארון - שילמו על הפשוט ואנחנו שידרגנו מהכסף שלנו לעיצוב עדכני ויוקרתי יותר) ושולחן מטבח.
כל המכשירי חשמל הם קנו הכי איכותיים אבל לא יקרים מידי, לדוגמה מקרר 2 דלתות ולא 4.
כמובן שזה מה שהם סיכמו ביניהם כשנסגר השידוך בלי דעה שלנו.
אני נזכראין לי מושג בינתיים קיבלתי רק מכשירי חשמל
(מקרר, מכונת כביסה, כיריים ותנור)
כשנסיים עם האשכול הקודם ונכנס לדירה משלי נבדוק מה קורה עם שאר הריהוט- או שבעז"ה נוותר מרוב שפע שהשם ישפיע לנו
בדר״כ הא בהא תליאהאח שהכי שקוע בחובות ולא מסתדר = האח שהכי הרבה עזרו לו, וגם אשתו והוא העזו קצת לעקם אף על המקרר שתכננו לקנות להם... אז ההורים קנו יקר יותר.
כל הכבודמגיל 4-5 (!) נשאתי תפילה קבועה שלא אזדקק למתנת בשר ודם - הורי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים