וואו!נכתב ע"י חסידה;466973:רוצה רעיון מטורף? שמעתי על אי-מי שעשה הזמנה באורך מטר בערך (כמובן לפני קיפול), וברוחב 5-6 ס"מ בערך.
מי שקיבל את ההזמנה הזאת לא ישכח את זה לעולם!!!!
נכתב ע"י גיליון;466984:http://www.prog.co.il/album.php?albumid=98&pictureid=3317
שונה, אבל לא חריג.
בחזית - קבוצת הריבועים באמצע.
חמוווד!!נכתב ע"י אביה;467047:כשבן דוד שלי התברמץ
הם חילקו הזמנות שמתקפלות כמו חליפה
בחוץ שחור, בפנים לבן (עם הקפלים של צווארון חולצה וחליפה, היתה גם עניבה)
זה היה ממש נחמד ומרענן
צודקת. אני באמת לא בעד להוציא מידי הרבה כסף, אבל בכל זאת, בא לי על הזמנה מקורית ומענינת, בלי הרבה השקעה.נכתב ע"י אושר;467067:כשאני מקבלת בדואר הזמנה, אני רושמת לי בלוח את התאריך והאולם וזורקת את ההזמנה המקורית גם אם היא מאוד מעוצבת ומיוחדת ומלאה זהב טהור (האמת היא שהאחרון לא בדיוק... זהב טהור הייתי שומרת, אולי מוכרת, בעצם.)
אז בשביל מה צריך להשקיע כל כך הרבה כסף בדבר שהולך כל כך מהר לפח?
אם זו מזכרת בשבילכם תדפיסו אחת, שתיים, שלוש.
את העודף תתנו לחתן הבר-מצווה, לדוגמא.
נכתב ע"י תמי;467364:עם טיפוגרפיה בחוץ של "ומשפע מצוות תפילין.."
אז נכון, שונה, מיוחד, כולם התלהבו..
אבל במבט לאחור - - - נראה לי שחבל על הכסף להשקיע בהזמנות...
שימו ת'כסף על מזכרת יותר יקרה. הזמנות - מקסימום שבועיים ולפח..
מזל"ט!
מאוד אהבתי את הרעיון!נכתב ע"י ggg;467447:אם יש לך סבלנות אז רעיון בבקשה:
כעובדת בבית דפוס לשעבר במקום שהכסך לא גדל על העצים...
בקיצור ההזמנה כמו הדוג, שלמעלה שהתפילין נכנס פנימה אפשר ליצור מהזמנה פשוטה רק הגרפיקה שלך צריכה להיות מדויקת ואח"כ פשוט לגזור 2 חיתוכים במספרים ולקפל לתוך ההזמנה. נראה מסובך???. ממש לא נסי על נייר פשוט ותביני.
בהצלחה
נכתב ע"י רותי12;929150:סליחה על ההקפצה , בדיוק אני מחפשת רעיונות -אהבתי את הרעיון של פינתי רעיון יפה וזול, אפשר בכל הזמנה לגזור ככה?
ומה הסרט השחור ?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים