בתקווה שלא יהיה מישהו שם מפרוג שיהרוס את ההפתעה...ואני צריך משהו לצהריים, משהו שיפתיע את כווווולם.
הכנתי לחדרים עוגות פיצוחים וכל הקופסאות שהיה באלי אקספרס.......צלחות פיצוחים, חובה!
חיתוכי פירות מעוצביםהכנתי כבר תוכניה - תלי דלת - מעטפות - פאקלעך - בשמים - מיתוג לבקבוקים
ואני צריך משהו לצהריים, משהו שיפתיע את כווווולם.
אני חושבת שאחרי הארוחת צהריים כל מה שהם ירצו זה לישון,משהו שיפתיע את כווווולם.
אפשר גם לבוא לשבת הזו??הכנתי כבר תוכניה - תלי דלת - מעטפות - פאקלעך - בשמים - מיתוג לבקבוקים
רק איך אני מכניס את הפירות לחדרים? חלק ישנים וחלק גם ישנים וחלק קטן ערים.וואו איזה השקעה כל הכבוד,
אני חושבת שאחרי הארוחת צהריים כל מה שהם ירצו זה לישון,
אז אולי באמת קערת פירות חתוכים בכל חדר נשמע מפנק
או איזה משחק להרגיע את הקטנים בזמן שההורים נחים
לפני כן.רק איך אני מכניס את הפירות לחדרים? חלק ישנים וחלק גם ישנים וחלק קטן ערים.
לא חושבת שזה הוגן להכנס לחדרים בלי רשותלפני כן.
נניח בזמן שכולם בסעודה, להניח בשקט פירות בכל חדר, משהו שאף אחד לא יידע עליו קודם.... הפתעה כזאת...
זה לא מדאיג אותי, לא חסר רעיונות לפתור את זה, אז נניח (X2) ליד הדלת, או לתת לכל אחד אחרי הסעודה, איזה משלוח מנות כזה...לא חושבת שזה הוגן להכנס לחדרים בלי רשות
אפשר בזמן של הסעודה השניה שאז כולם בחוץ,ולבקש מהחברים של החתן שיכניסו את זה לחדרים,רק איך אני מכניס את הפירות לחדרים? חלק ישנים וחלק גם ישנים וחלק קטן ערים.
יש לך את הקובץ של המתלים לדלת?הכנתי כבר תוכניה - תלי דלת - מעטפות - פאקלעך - בשמים - מיתוג לבקבוקים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים