נכתב ע"י תמר;1317411:עטיפת מחברות וספרים זה כמו כל עיסוק בנייר. כמו שמכינים כרטיסי ברכה, כמו שעוטפים מתנה.
רעיונות?
עטיפה בצבע חלק, והוספה של סרט תחרה במרכז/בצד לאורך. שימוש בוואשי טייפ, קריעת נייר ממוחזר,
שימוש בנטזי צבע/נצנצים,
זכורה לי עטיפה שלי מתקופת הבית ספר (שהיה עוד זמן להשקיע...) עטפנו בירוק תפוח את החברת/ספר, ובחצי התחתון עטפנו בבצבע אדום-בורדות. נקודת החיבור בינהן היתה לבנה מהקרע של הנייר הבורדו. קרענו אותיות לפי הנושא. למשל "בראשית" "טבע". יצא מאוד יפה. עשינו כך גם במחברות במתכונת הפוכה. (אותיות ירוקות, עטיפה בורדו)
האותיות בחלק העליון של המחברת)
-עטיפה שמורכבת מתמונות של אחים אחיינים. מכינים במחשב ומדפיסים צבעוני.
-פה יש רעיון: (שימוש בפלייסמט לעטיפה) http://cafe-veyafe.com/5382
-נייר משובץ אדום לבן יחד עם תוספת נייר ממוחזר- חום יכול להיות חמוד בשילוב סרט סאטן אדום.
-לעטוף מחברות בבד!! יש בנחלת בנימין בדים כל כך מתוקים! (בדי קנוואס מודפסים/ בד פרחוני/בדי כותנה בצירוף סרטים תואמים)
חבל שאין לי מחברות לעטוףעשית לי חשק
אפשר למלא ככה את החופשה
בהצלחה!
רחלי
נכתב ע"י Art Studio;1317419:אהבתי את רעיון הבדים.
נכתב ע"י leaha;1333074:סליחה על הבורות. מה זה וואשי טייפ
נכתב ע"י sh12;1319656:וואלה,
פעם ראשונה שאני שומעת על כזו השקעה בעטיפת מחברות...
אני ממש לא זוכרת כזו השקעה מזמן היותי ילדה / נערה / בחורה
וגם לא רואה את זה אצל אחיותי, ביתי וחברותיה...
מענין,
לאיזה גילאים אתם משקיעות כך? / באיזה אזור בארץ?/ מגזר?
![]()
נכתב ע"י miri012;1333321:אני לא חושבת שזה קשור כ"כ למגזר או אזור...
זו פשוט הזדמנות נחמדה וגם פרקטית להכניס קצת יצירתיות לחיים.
תעסוקה נהדרת לחופש, שיש בה גם פן אומנותי ואפילו קצת תרפיסטי.
זה מבטיח לילדה ייחודיות מסוימת בזה שאין לה עטיפה כמו של עוד לפחות 5 בנות בכיתה, ולפעמים זה יוצא אפילו זול יותר
לכן אני גם לא חושבת שהאמהות 'משקיעות כך', זה לגמרי אמור להיות של הילדה. ברמה שהיא יכולה ורוצה ונהנית, לפי הגיל והסגנון. [כמובן שאפשר לעזור לה...]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים