@נתוש1212
קיבלתי קוד קופון על איחור במסירה
ידוע לכם אם יש לו תוקף?
לא ידוע לי אבל על חודשיים אני יכול להעיד שעדין תקף. אני בדר'''כ מבזבז אותם שאין קופונים פעילים ואני צריך משהו דחוף

@נתוש1212
קיבלתי קוד קופון על איחור במסירה
ידוע לכם אם יש לו תוקף?
לא ידוע לי אבל על חודשיים אני יכול להעיד שעדין תקף.
אני אתמול קיבלתי קופון, ויש על זה תוקף, ל-"חודשייים"
צילום מסך 2025-03-31 074522.jpg

פתחתי בקשה להחזרת שמלות, כתוב מוניטין טוב, אין צורך להחזיר... מה זה אומר? שאקבל את הזיכוי ואין צורך שאשלח את השמלות לדואר?
1743450924941.png

ראיתי בכמה מקומות, פה למשל, וגם GPT ככה כתב לי, כי בעלי אקספרס ישנם דרגות חברות לפי נקודות (כעין פה בפרוג... ;)), ויש הדרכות כיצד לבדוק את זה באפליקציה. השאלה היא אם יש דרך לבדוק את זה גם באתר?
אשמח לכל מידע בעניין.
בתודה מראש

ומה זה שהוא מציע לי ביזנס?
כלומר הנחה על כמויות

רק שימו לב שאם אתם רוצים לקבל את זה לכרטיס אשראי, יש עוד תהליך קטן לבצע.
יש גם אפשרות מראש בבקשת ההחזרה להגדיר שהכסף יחזור לאשראי

הזמנתי שתי שמלות מאלי והן קצרות על הבנות.
כתוב שיש החזרה חינם.
בפועל בקשתי תווית החזרה, כתבתי שהמידה לא נכונה והם מבקשים הוכחה לזה ולא מוכנים להנפיק לי תווית החזרה.
מה עושים?

הזמנתי שתי שמלות מאלי והן קצרות על הבנות.
כתוב שיש החזרה חינם.
בפועל בקשתי תווית החזרה, כתבתי שהמידה לא נכונה והם מבקשים הוכחה לזה ולא מוכנים להנפיק לי תווית החזרה.
מה עושים?
מצלמים ושולחים את התמונה
תמיד ניתן לבחור בסיבת ההחזרה 'לא זקוק יותר לפריט' ואז לא צריך להוכיח כלום, אבל יש רווח בלהוכיח שהמוצר לא נכון שאז יש יותר אפשרות שאפי' לא תצטרכו לטרוח להחזיר את הפריט, וגם אם כן זה לא יעלה לחשבון 5 ההחזרות חינם שיש כל חודש, זה משנה לכם אם אתם קונים שם הרבה ויתכן כי תרצו להשתמש עם ההחזרות חינם

מצלמים ושולחים את התמונה
תמיד ניתן לבחור בסיבת ההחזרה 'לא זקוק יותר לפריט' ואז לא צריך להוכיח כלום, אבל יש רווח בלהוכיח שהמוצר לא נכון שאז יש יותר אפשרות שאפי' לא תצטרכו לטרוח להחזיר את הפריט, וגם אם כן זה לא יעלה לחשבון 5 ההחזרות חינם שיש כל חודש, זה משנה לכם אם אתם קונים שם הרבה ויתכן כי תרצו להשתמש עם ההחזרות חינם
צלמתי ושלחתי.
הם טוענים שאני צריכה להוכיח שזה שונה מהמידות שהמוכר נתן בטבלה. (זה לא שונה, אבל המראה מתקבל קצר מדי)
ולא היתה אפשרות לבחור שאני לא זקוקה יותר לפריט.

@פנינה ריימונד @ali-li @alilu
צריכה עזרה דחוף
הזמנתי 2 שמלות זהות כי לא הייתי בטוחה על המידה
היה כתוב החזרות חינם בתוך 15 יום
עכשיו אנימנסה להחזיר וכתבו לי שהפתרון של הדיספיוט הוא NO REFUND
בסיבה ההחזרה כתבתי שהמידה לא כמתואר
איך זה יתכן?
חשבתי שההחזרה היא אוטומטית
מה זה אמור להביע שאני צריכה לקבל רשות להחזיר ואיך הם יכולים להגיד לי לא?

@פנינה ריימונד @ali-li @alilu
צריכה עזרה דחוף
הזמנתי 2 שמות זהות כי לא הייתי בטוחה על המידה
היה כתוב החזרות חינם בתוך 15 יום
עכשיו אנימנסה להחזיר וכתבו לי שהפתרון של הדיספיוט הוא NO REFUND
בסיבה ההחזרה כתבתי שהמידה לא כמתואר
איך זה יתכן?
חשבתי שההחזרה היא אוטומטית
מה זה אמור להביע שאני צריכה לקבל רשות להחזיר ואיך הם יכולים להגיד לי לא?
תנסי לערער
או לבטל את הבקשה ולפתוח מחדש- אבל תבחרי בסיבה "לא זקוק לפריט"

תנסי לערער
או לבטל את הבקשה ולפתוח מחדש- אבל תבחרי בסיבה "לא זקוק לפריט"
תודה
אבל זה באמת ככה באלי?
לא כמו בנקסט או באמזון?
הם אמורםי להחליט אם אני יכולה להתשמש בזכות ההחזרה?
וגם - 15 יום - ממתי?
איך אפשר להספיק עם פסח?
וגם - אין לי איך לצלם את הפריט. העליתי תמונה מהרשת. זה אולי הבעיה? שמרתי את זה כתמונה ושלחתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה