מה עושים אם הוא לא נותן לי להזמין, ניסיתי להחליף מס' כרטיסי אשראי והוא לא מאשר לי. הוא מפנה אותי לערעור אבל הקישור לא תקין. גם השירות לקוחות שלהם הפנו אותי לערעור וגם הקישור שלהם לא תקין, מה עושים??

מוכר שעוד לא הוציא הזמנה כתב לי:
נכון לעכשיו, לא ניתן לשלוח משלוחים למדינתך ויש להמתין מכיוון שהמרחב האווירי של מדינתך סגור, מה שמונע משלוח אווירי.

הזמנתי חבילה, הגיע לי לחנות מסוימת כמה ימים לפני תחילת מבצע עם כלביא,
הגעתי לאסוף אחרי שבוע באמצע המבצע והיה סגור בעקבות המצב הבטחוני, יום רביעי אחרי הפסקת האש קיבלתי הודעה שהחנות נפתחה, אבל עד שבאתי לקחת בראשון (מדובר בשני ימי עסקים) כבר החזירו את החבילה למרכז הלוגיסטי,
יש לי מה לעשות במצב הזה?

איך ניתן לחפש כאן קישור בתוך האשכול הזה?
היום ראיתי הודעה שמישהי המליצה על מכנס לגברים ואני לא מוצאת את זה עכשיו..
אשמח להכוונה תודה!
כאן לבחור אשכול זה ....(אם יודעים שזה היה באשכול הזה כמובן..)
1751489638375.png

אשמח לעזרה דחופה!!!
אני מנסה להתחבר לחשבון שלי באליאקספרס לאחר הקשת הקוד הוא מבקש ממני קבלת SMS בעבר הוא לא היה מבקש ממני יש פתרון לזה?ניסיתי לפנות לעזרה לנציג אבל הם לא מבינים אומרים לי לנסות ממכשיר אחר ואין לי אופציה לקבל SMS בכלל...

שלום
אני שם קוד קופון בשורה של הקופון, וזה לא נותן לי להשתמש בו אלא עושה לי סמל של חסום
והכפתור האדון נהיה בהיר
אשמח להדרכה איך לשים קופון בלי שזה עושה את זה
תודה רבה ממש

לא ממש הבנתי את הדלי ברוך בואך
זה הזמנה ראשונה שלי
זה רק אם אני ממינה מוצר אחד?

שלום
אני שם קוד קופון בשורה של הקופון, וזה לא נותן לי להשתמש בו אלא עושה לי סמל של חסום
והכפתור האדון נהיה בהיר
תודה רבה ממש
תנסה דרך דפדפן אחראו חלון אנונימי בגוגל

לא ממש הבנתי את הדלי ברוך בואך
זה הזמנה ראשונה שלי
זה רק אם אני ממינה מוצר אחד?
זה רק על הזמנה ראשונה ועל פריט אחד
את יכולה להזמין כמה פריטים ביחד אבל הם קובעים על מה ילדות הדיל,
בדרך כלל על הזול מביניהם

מישהו נתקל בשבוע האחרון בבעיות במשלוחים של עלי אקספרס
תקוע על אותו מצב כבר שבוע וחצי, והזמנה חדשה שהוזמנה לפני כמה ימים לא נשלחה

שלום
והכפתור האדון נהיה בהיר
תודה רבה ממש
להקליד ידנית לא להעתיק ולהדביק

עד עכשיו בכלל לא יצא משלוחים
עשיתי הזמנה גדולה
כמה מוכרים כתבו לי לבטל את ההזמנה כי הם לא יכולים לשלוח
אחד ביטלתי השני כתבתי שאחכה שבוע ואם עד אז הוא לא ישלח אבטל
היום בבוקר קיבלתי הודעה ששלחו שני הזמנות כנראה משהוא התחיל לזוז שם

אף מוכר לא כתב לי לבטל
מחכים שישתחרר העומס

אני מחכה כבר שלושה שבועות לחבילות
עדיין לא יצאו
מה יהיה????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה