כאן לבחור אשכול זה ....(אם יודעים שזה היה באשכול הזה כמובן..)איך ניתן לחפש כאן קישור בתוך האשכול הזה?
היום ראיתי הודעה שמישהי המליצה על מכנס לגברים ואני לא מוצאת את זה עכשיו..
אשמח להכוונה תודה!
תנסה דרך דפדפן אחראו חלון אנונימי בגוגלשלום
אני שם קוד קופון בשורה של הקופון, וזה לא נותן לי להשתמש בו אלא עושה לי סמל של חסום
והכפתור האדון נהיה בהיר
אשמח להדרכה איך לשים קופון בלי שזה עושה את זה
תודה רבה ממש
זה רק על הזמנה ראשונה ועל פריט אחדלא ממש הבנתי את הדלי ברוך בואך
זה הזמנה ראשונה שלי
זה רק אם אני ממינה מוצר אחד?
כבר הגיע לשדה התעופה?מישהו נתקל בשבוע האחרון בבעיות במשלוחים של עלי אקספרס
תקוע על אותו מצב כבר שבוע וחצי, והזמנה חדשה שהוזמנה לפני כמה ימים לא נשלחה
כן, וממתין לשינועכבר הגיע לשדה התעופה?
אצלי לא נשלח בכללמישהו נתקל בשבוע האחרון בבעיות במשלוחים של עלי אקספרס
תקוע על אותו מצב כבר שבוע וחצי, והזמנה חדשה שהוזמנה לפני כמה ימים לא נשלחה
החבילה שלכם הגיעה לנמל התעופה וממתינה לשינוע.אצלי לא נשלח בכלל
כנראה המלחמה משפיעה..
להקליד ידנית לא להעתיק ולהדביקשלום
אני שם קוד קופון בשורה של הקופון, וזה לא נותן לי להשתמש בו אלא עושה לי סמל של חסום
והכפתור האדון נהיה בהיר
אשמח להדרכה איך לשים קופון בלי שזה עושה את זה
תודה רבה ממש
מצורף ההתכתבות עם המוכריםאף מוכר לא כתב לי לבטל
מחכים שישתחרר העומס
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים