מאיפה הציטוט?משהו חדש?
לא..משהו חדש?
אולי רשמו לוי יצחק בן שרה סאשהמעניין יבאתי כמה פעמים דברים ולא עלה מכס
זו לא חובה שהמוצר חייב מכס רק אזהרה מצידם..מעניין יבאתי כמה פעמים דברים ולא עלה מכס
כנראהה טעות במספר אשראי או סירוב מצד חברת האשראי.מה זה אומר??
כבר מנסה ימים,בכמה כרטיסים והוא לא נותן לי
אנא עזרתכםצפה בקובץ המצורף 1242182צפה בקובץ המצורף 1242182
איך משלמים עם כ.א. עם מספר לא נכון לשמירת ההנחה?אני די חדש בתחום העלי אקספרס
אבל טריק חמוד שגילתי איך להגיע לסכום ההנחה לקופון
כמו שכתב @rabin כאן
אם רוצים לעשות הזמנה של מוצר קטן, או שעושים קניה גדולה וחסר עוד איזה 20$ כדאי לקבל קופון הנחה יותר גדול,
אפשר פשוט להוסיף לעגלה את המוצר הזה
לבחור את המוצרים שרוצים פלוס המוצר הנ"ל, ולשנות את הכמות של המוצר הנ"ל, בסל הקניות, (לא צריך ללחוץ על הפלוס והמינוס בסל הקניות כדאי שישתנה, כי זה אורך הרבה זמן אם חסר עוד בערך 20$ פשוט תדגישו את המספר שם ותכתבו 20 ואז להתחיל לשחק עד שמגיעים ליעד) עד שיופיע סכום בשביל שיחול ההנחה, ואז להכניס את קופון ההנחה![]()
1.14€ |EverShine USD $1 כדי לעשות את ההבדל, משלים לסכום הכולל|תפירת צלב בצבעי יהלום| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
תשלום באשראי עם מספר לא נכון, ואז לשלם רק על המוצר הנכון,
צפה בקובץ המצורף 1234496
4508000000000000איך משלמים עם כ.א. עם מספר לא נכון לשמירת ההנחה?
כשאני מזינה, מוצגת הודעה שהמספר לא תקין
מנסיון שלי, לא.אם אני מבצעת כמה הזמנות לכתובות שונות, זה יתאחד לי במכס? [אותו אשראי]
תודה לעונים
ניתן לבדוק כאןאיך אני יודעת כמה הנחה יש על מוצר לרגל 11.11
רק כשאני משלמת?
תודהמנסיון שלי, לא.
בדרך כלל הולך לפי השם והטלפון.
נכתב ע"י rabin:https://www.aliexpress.com/p/coin-pc-index/index.html
![]()
פשוט גשו כל יום ותאספו את המטבעות שלכם, ותראו את ההנחות אח"כ בקופה.
![]()
כל יום מרוויחים עוד מטבעות, ואם יום אחד לא אספתם מתאפס ומתחיל מהתחלה..
כאן תוכלו לראות את הפירוט.
https://www.aliexpress.com/p/coin-pc-index/mycoin.html
וכאן תוכלו לצפות בתקנון.
金币网页端签到页面规则
שמתי לב שיש צבירת מטבעות באליאקספרס, הבעיה שלא ממש הבנתי איך משתמשים בזה (לאחר הצבירה)...
אשמח אם משהו יסביר,
תודה מראש,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים