נערך לאחרונה ב:
הזמנתי ב10/12 חבילה וזה מראה לי ככה: 1735671287498.png

ושאני לוחצת על הקישור של המוצר זה מראה לי 404.

1735671386253.png

יש סיבה לדאגה או שזה תקין?

הזמנתי ב10/12 חבילה וזה מראה לי ככה:צפה בקובץ המצורף 1859437

ושאני לוחצת על הקישור של המוצר זה מראה לי 404.

צפה בקובץ המצורף 1859438
יש סיבה לדאגה או שזה תקין?
כנראה אחרי ששלח לך את המוצר הסיר אותו מהאתר.
תבדקי כאן מעקב:

אני מנסה להוסיף לסל וזה מה שנותן לי
1735892942372.png

למה?

אני מנסה לרענן ולא עוזר, לפתוח דרך גלישה נסתרת ולא עוזר
מה יכול להיות?

בלת"ק
הזמנתי מוצר לפני כחודשיים וכבר הרבה זמן מופיע ככה במעקב יש למישהו מידע אם אפשר לדעת יותר מזה מה המצב תודה.
1736015608788.png
@פנינה ריימונד

איך אני יודעת מה החברת שליחויות?
לפי 2 אותיות ראשונות של מספר המעקב
בעיקרון עבר 45 ימים של התחייבות ועכשיו כתבו שיתנו לי החזר האם זה אומר שהמוצר לא יסופק או שאין קשר
מי כתב?
ייתכן שהמוצר יגיע פתאום, קרה לי פעם

לפי 2 אותיות ראשונות של מספר המעקב
האותיות הם HD איך אני יכולה לדעת איזה חברה זה?
מי כתב?
ייתכן שהמוצר יגיע פתאום, קרה לי פעם
גם המוכר כתב שהוא נותן לי החזר וגם נשלח לי מייל מפייפאל שמחזירים לי כסף בפועל עדיין לא ראיתי (רשמו תוך 7 ימי עסקים ועדיין לא עבר)

אשמח למידע לגבי שמלות שעלו מעל 75$.
האם לבקש מהספק לרשום עלות נמוכה יותר? זה עוזר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה