- הוסף לסימניות
- #4,921
רוצים צילום מסך?ממש לא, רק עם זה מענה אוטומטי דרך AI
הם מתרגמים ועונים בעברית!
מניסיון!
נערך לאחרונה ב:
רוצים צילום מסך?ממש לא, רק עם זה מענה אוטומטי דרך AI
כנראה אחרי ששלח לך את המוצר הסיר אותו מהאתר.הזמנתי ב10/12 חבילה וזה מראה לי ככה:צפה בקובץ המצורף 1859437
ושאני לוחצת על הקישור של המוצר זה מראה לי 404.
צפה בקובץ המצורף 1859438
יש סיבה לדאגה או שזה תקין?
עם מספר מעקב שונה?הגיע לי לתיבת דואר מוצר שלא הזמנתי,
מוכר?
תנסי לשנות לשפה עברית, ישראל וש"חאני מנסה להוסיף לסל וזה מה שנותן לי
צפה בקובץ המצורף 1861009
למה?
אני מנסה לרענן ולא עוזר, לפתוח דרך גלישה נסתרת ולא עוזר
מה יכול להיות?
לי פעם זה עשה שהיה הרבה מוצרים בסלאני מנסה להוסיף לסל וזה מה שנותן לי
צפה בקובץ המצורף 1861009
למה?
אני מנסה לרענן ולא עוזר, לפתוח דרך גלישה נסתרת ולא עוזר
מה יכול להיות?
תודהלי פעם זה עשה שהיה הרבה מוצרים בסל
תנסו למחוק כמה לא רלוונטים אולי יעזור.
תפני לחברת השליחויות ותבררי מולםבלת"ק
הזמנתי מוצר לפני כחודשיים וכבר הרבה זמן מופיע ככה במעקב יש למישהו מידע אם אפשר לדעת יותר מזה מה המצב תודה.צפה בקובץ המצורף 1861186 @פנינה ריימונד
איך אני יודעת מה החברת שליחויות?תפני לחברת השליחויות ותבררי מולם
לפי 2 אותיות ראשונות של מספר המעקבאיך אני יודעת מה החברת שליחויות?
מי כתב?בעיקרון עבר 45 ימים של התחייבות ועכשיו כתבו שיתנו לי החזר האם זה אומר שהמוצר לא יסופק או שאין קשר
האותיות הם HD איך אני יכולה לדעת איזה חברה זה?לפי 2 אותיות ראשונות של מספר המעקב
גם המוכר כתב שהוא נותן לי החזר וגם נשלח לי מייל מפייפאל שמחזירים לי כסף בפועל עדיין לא ראיתי (רשמו תוך 7 ימי עסקים ועדיין לא עבר)מי כתב?
ייתכן שהמוצר יגיע פתאום, קרה לי פעם
מעולהמפייפאל
?האותיות הם HD איך אני יכולה לדעת איזה חברה זה?
@פנינה ריימונדהאותיות הם HD איך אני יכולה לדעת איזה חברה זה?
כאן אמור להיות כתוב [למטה]
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים