- הוסף לסימניות
- #5,821
וניסית להתכתב עם נציג אנושי?ברור שפתחתי
וניסית להתכתב עם נציג אנושי?ברור שפתחתי
שים לב,אחרי שהתכתבתי אתמול עם נציג ודרשתי לפתוח את החשבון שנחסם לי, כשאני עומד בתוקף שלא עשיתי כל דבר שאמור לחסום אותו, הוא אמר שיעביר לנציג בכיר לברר מדוע בדיוק נסגר לי החשבון, ויבקש התייחסות לטענות שלי.
היום הם שלחו לי הודעה למייל, הודעה בדיוק כמו שקיבלתי אתמול בצ'אט האוטומטי, קודם לשיחה עם הנציג האנושי.
כמובן שאף אחת מהאפשרויות אותם הם כותבים כסיבה לחסימה לא נכונה לגבי.
אבל זה קרה זמן קצר אחרי ששמתי בפרוג קישור שיווקי.
בנוסף בעבר הקצת רחוק קבלתי קנס והורידו לי מהסכום שנצבר בקישור השיווקי, בגלל שהם טענו שפרסמתי במקום אסור, בעוד שפרסמתי רק בפרוג.
אולי זה גם תלוי איזה סוג קישור מעתיקים מהם?
שם אמרו לי שאני צודק וכו' אבל אח"כ במייל רשמו תגובות לא לעניין (לדו': מאשרים להחזיר את הבגד כשלא קיבלתי את הבגד)וניסית להתכתב עם נציג אנושי?
כשפתחת את המחלוקת ציינת שקיבלת את החבילה או שלא?שם אמרו לי שאני צודק וכו' אבל אח"כ במייל רשמו תגובות לא לעניין (לדו': מאשרים להחזיר את הבגד כשלא קיבלתי את הבגד)
ציינתי שלא קיבלתי אז אמרו לי לדבר עם חברת המשלוחיםכשפתחת את המחלוקת ציינת שקיבלת את החבילה או שלא?
מה רשמו לך בתשובה במחלוקת,לא במייל
תנסי להיכנס לחנות ומשם לכתובצפה בקובץ המצורף 2048872הזמנתי עכשיואת זה- לחצתיעל הכפתור המסומןבעיגול
וזה מביא אותי לפה -
צפה בקובץ המצורף 2048873
לא משנה כמה פעמים ניסיתי..
אני רוצה לשלוח למוכר שם...
הצלחתי!תנסי להיכנס לחנות ומשם לכתוב
שים לב,
אתה מערבב בין 2 דברים שאינם קשורים כלל:
1. קנסות או חסימת חשבון משווקים עקב פרסום של לינקים שיווקיים במקומות בעייתיים לטענתם (אכן, יש תלונות רבות עליהם על קנסות לא מוצדקים וכו' וכמו שציינו כאן).
2. אי יכולת לשלוח הודעות למוכרים, הם מציינים שאכן חשבונך הוגבל מחמת אחת מהסיבות הבאות, היינו ששלחת שם בצאט עם המוכר אחד מהדברים הבאים:
א. מידע המכיל טקסט פוליטי, תמונות או קישורים;
ב. הודעה המכילה פרסומות כמו WhatsApp, Instagram, YouTube וכו';
ג. שליחה חוזרת על עצמה פעמים רבות מדי בזמן קצר.
ד. הודעה המכילה מידע אישי
ה. תוכן הרסני, משמיץ, מטריד, מאיים, מעליב, או פוגעני.
הם מייעצים לך שאם ביצעת "שליחת מידע המכיל טקסט פוליטי, תמונות או קישורים" - תפתח חשבון חדש.
ואם זה בגלל סיבות ג' ד' או ה'. אתה יכול להמתין 30 יום ויתכן שהמגבלה תתבטל.
הכי מסתבר ששלחת קישור בצ'אט למוכר, או ששלחת הודעה "פעמים רבות מדי בזמן קצר".
בקיצור, הכי פשוט, תפתח חשבון חדש...
?היי, שאלה קטנה
רציתי להחזיר מוצר מסוים, שלחו לי מייל עם קישור להוריד תווית החזרה, בטעות מחקתי את המייל.
איך ניתן להגיע לדף הזה בחזרה?
מהסגנון הזה יש לך כמה חנויות כולם עם אותם דגמיםמישהי מכירה את החנות הזאת?
יש להם בגדים מושלמים (ויקריםאבל זה חנות חדשה עם 0 דירוג
שווה את הסיכון?
יש לך יותר מ100 מוצרים בסל?למה אי אפשר להוסיף לסל ?
את משתמשת בתוסף כלשהוא?למה אי אפשר להוסיף לסל ?
הוא נותן לי רק לקנות עכשיו
תודה, זה באמת מופיע שם אבל אין לי גישה למדבקת החזרנסו כאן
Returns/refunds
www.aliexpress.com
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים