על טעויות - משלמים.רק על מנת להתנסות בתהליך פתחתי חשבון בברוקר זר ושמתי שם כמה שקלים
ממש בטעות הרווחתי 7$
אני חייבת בדיווחי מס כמו כל משקיע בברוקר זר או שיש סכום מינימום לזה?
אם כן אני אשמח להסבר קצר על איך זה עובד
תודה רבה!
אם מכרת ברווח אתה חייב לדווח.רק על מנת להתנסות בתהליך פתחתי חשבון בברוקר זר ושמתי שם כמה שקלים
ממש בטעות הרווחתי 7$
אני חייבת בדיווחי מס כמו כל משקיע בברוקר זר או שיש סכום מינימום לזה?
אם כן אני אשמח להסבר קצר על איך זה עובד
תודה רבה!
אלפייש לכם אולי איזה רפרנס לאיך לדווח על רווחים בברוקר זר?
איך מדווחים? והאם מדווחים רק כשאני מושך את הכסף?אלפי
תדבר איתם זה מאוד פשוט.איך מדווחים?
כל שנה.האם מדווחים רק כשאני מושך את הכסף?
משיכות לא רלוונטי.אם לדוגמה הפקדתי 10,000 $ והרווחתי 200 $ ויש לי בחשבון 10,200 $ ואני מושך 500 $ גם בזה צריך לדווח?
עם מי לדבר?תדבר איתם זה מאוד פשוט.
כל שנה.
משיכות לא רלוונטי.
על מכירות ברווח חייב לדווח.
עם אלפיעם מי לדבר?
הדיווח האו לפי רווחים.איך מדווחים? והאם מדווחים רק כשאני מושך את הכסף?
אם לדוגמה הפקדתי 10,000 $ והרווחתי 200 $ ויש לי בחשבון 10,200 $ ואני מושך 500 $ גם בזה צריך לדווח?
לא נכון.רגע, אתם רציניים?
גם מי שעשה בייביסיטר והרוויח 20 שח חייב לדווח, ואז מה?
בייביסיטר זו הייתה דוגמא של שירות.לא נכון.
עובד משק בית פטור מחובת דיווח, אבל כן צריך להצהיר בביטוח לאומי.
[אגב, רווחי ביותר, זה הרבה יותר זול מתשלום של 'לא עובד' או 'תלמיד']
לא הכרתי את זה.עם אלפי
זה מה שציטטת
אני כבר יודעכמה המס על מניות מחו"ל? 25%??
לא.מישהו יודע ברשות המיסים שיש לי ברוקר זר?
מורכב. יש על זה מאמר של @רבקה נוילנדרואם יש לי נקודות זיכוי אני פטור ממס?
תודה רבה.
אפשר לבד.תודה רבה.
אפשר לדווח לבד ברשות המיסים או שחייבים את אלפא?
אאל"ט בהשקעות דולריות אין ניכוי אינפלציהאני כבר יודע
צריך לשלם 25% מס מהרווח פחות האינפלציה.
לדוגמה אחד הרוויח 10% והאינפלציה עלתה ב 2% הוא יצטרך לשלם מס של 25% מ 8%
10% רווח - 2% אינפלציה = 8% תשואה - 25% = 6% רווח נקי
על שאר השאלות אני עדיין לא יודע
@השקעות R הון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //