זה לא פירדי נו, תכתבי מה שעולה לך בראש על הנושא הזה, אינטואיטיבית
זה יהיה הכי טוב
היא עוד תאכל לנו את הראש......די נו, תכתבי מה שעולה לך בראש
ענין של קצת שמפו, בקטנהאת צריכה שינוי דחוף.
למה מה רע בו?
האמת ששיער זה חלק שדי קל לי לצייר, אז עכשיו כשאני חושבת על זה אני לא ממש מצליחה לענות.איך את ניגשת לציור שער?
לתנועה הכללית של קבוצות השיער, לאזור שממנו השיער יוצא (קודקוד? לא יודעת) ולכיוון שהוא זורם לצדדים של הראש.למה את מתייחסת בסקיצה הכי ראשונית שלך?
שוב... אין לי כללים. אולי אני פשוט אעלה סרטון?מה בעינייך כללי ברזל שתקפים בכל ציור שער באשר הוא?
למדתי אצל מינה מונק במשך שנתיים, בעיקר את החלק התיאורטי (אור וצל, אנטומיה, פרספקטיבה, תורת הצבע וטכניקות שונות) ואחר כך אצל טובהל'ה זרביב 10 שיעורים בדיגיטל. רוב הידע שלי במנגה ופוטושופ הוא אוטודידקטימה ואיך למדת, תרגלת, שהגעת לאן שהגעת.
צריך להתבונן. עכשיו כשאני חושבת על זה, כשמינה לימדה אותי על שיער, היא בעיקרון אמרה לי להסתכל על שאר הבנות בחדר ולצייר.... לכל שיער יש את הכללים שלו, ככל שתחקרי את זה יותר אז הספקטרום שלך יגדל.ספרי לנו כל מה שאת יודעת לגבי נפחים של שער ובגדים
אחחחחחח, היו ימים.כשהייתי בתיכון ובסמינר הייתי מציירת ללא הפסקה, כ-6 שעות בממוצע ביום לימודים,
סרטון, מורתי, תמיד יתקבל בברכה.אולי אני פשוט אעלה סרטון?

rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים