המחיר נקרא זול ביחס לחברות וחנויות אחרות?
זה מנקה את עצמונשמע מסורבל , כבד, מרעיש, תופס מקום ואח"כ לנקות את כל החלקים
אולי זה אטרקציה, אבל אין כמו מגב וסמרטוט
ולדעתי, העבודה הקשה זה הלסדר. אחרי שהרצפה מפונה מכל אדם וחפץ השטיפה זה החלק הקליל
יש לך את זה?הרבה חיפשו שואב אבק שוטף
היה כמה אבל עם הרבה חסרונות
עכשיו הוציאו ש"א שוטף מ
אם לא תרוקני תמיכל זה יסרח המברשת לא מתיבשת והמכשיר מגיע לפינותמה לגבי ה’טענות’ שהושמעו כאן?
אם לא מרוקנים מיד את הפסולת, היא מסריחה.
אם מפסיקים להשתמש לתקופה, הספוג מתקשה.
צריך להשתמש דווקא בחומר שלא מקציף, אחרת כל הבית קצף שחור.
החומר המקורי לניקוי, לא זמין ויקר.
רוחב מגב קטן.
לא מגיע לפינות
המכשיר לא נוח.
ואני מדבר על המותג הטוב בתחום 'היי זירו',
האחרים גם לא עושים את העבודה כמו שצריך.
נתקלת בזה גם בטינקו?
יש יותר משוכלל כבר וזה https://www.googleadservices.com/pa...gbqguMX7AhV-xgIHHU9LCf8Qwg8oAHoECAcQGw&adurl=את יכולה בבקשה לתת לי קישור כמו המכשיר שלך?
המכשיר יצא לפני המון זמן...עכשיו הוציאו ש"א שוטף מעולה!!!
אשמח לפירוטהטינקו יותר מומלץ מבובוט
הוא לא באמת מנקה את עצמוזה מנקה את עצמו
איך תיתכן הגעה לפינות בגלגלת?!אם לא תרוקני תמיכל זה יסרח המברשת לא מתיבשת והמכשיר מגיע לפינות
שכחתי לציין עוד...אם לא מרוקנים מיד את הפסולת, היא מסריחה.
רוחב מגב קטן.
לא מגיע לפינות
המכשיר לא נוח.
מנסיון...
מגיע ממש עד הפינותאיך תיתכן הגעה לפינות בגלגלת?!
ממש לא המותג הטוב בתחום.ואני מדבר על המותג הטוב בתחום 'היי זירו',
יש מכשירים שהמברשת היא לא ספוג, ולא מתקשה.אם מפסיקים להשתמש לתקופה, הספוג מתקשה.
יש אחרים שבהחלט עושים את העבודה וטוב יותר מהייזירו.האחרים גם לא עושים את העבודה כמו שצריך.
הייזירו הוא לא הכי טוב בשוקמה לגבי ה’טענות’ שהושמעו כאן?
אם לא מרוקנים מיד את הפסולת, היא מסריחה.
רוחב מגב קטן.
לא מגיע לפינות
המכשיר לא נוח.
נתקלת בזה גם בטינקו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //