- הוסף לסימניות
אמזון במבצע על שואב האבק של דייסון $199.99 (מכשיר מעולה, מניסיון)
מי שצריך - זו הזדמנות
מי שצריך - זו הזדמנות
לא כזה עתיק, ועובד מצוייןזה עתיק, יש את הדגמים החדשים יותר?
לשים לב שזה 110v וצריך שנאי, כל המכשירים מארה"ב צריכים שנאי כדי לא לשרוף אותם.אמזון במבצע על שואב האבק של דייסון $199.99 (מכשיר מעולה, מניסיון)
מי שצריך - זו הזדמנות
יש על זה כמה אשכולות בפרוג צריך לחפשמישהו מכיר את השואב הזה מנסיון?
למה הוא טוב?
כמה מסורבל / כבד?
אני מחפשת שואב שאפשר לשלוף בקלות ולשאוב..
תודה!!
את השואב הזה ספציפית לא בדקתי, אבל בדקתי את הדגמים המתקדמים יותר, והם ממש נוחים לשליפה, קלים ופצצתייםמישהו מכיר את השואב הזה מנסיון?
למה הוא טוב?
כמה מסורבל / כבד?
אני מחפשת שואב שאפשר לשלוף בקלות ולשאוב..
תודה!!
אנחנו קנינו את הדגם הזה בארץ אז אין לי הנחיה מדוייקת.ומה עם זה שנאמר כאן שבגלל שזה 110v צריך שנאי?
זה אכן מפריע?
כי זה נשמע לי מחיר משתלם במיוחד!
כשאני לוחצת על הקישור לא מופיע לי המחיר שאת אומרת.אמזון במבצע על שואב האבק של דייסון $199.99 (מכשיר מעולה, מניסיון)
מי שצריך - זו הזדמנות
חוששתני שהודעתך לוקה מעט בחוסר דיוק.השואב בדגם הזה הוא מצויין - קל, נוח, ועושה את העבודה. מניסיון.
יש לך קישור לV10 במחיר טוב באמזון או בארץ? מה המחיר שלו בד"כ? והאם יש לו חיקוי מוצלח של חברת שיאומי?חוששתני שהודעתך לוקה מעט בחוסר דיוק.
עד לדגם הV10 כמדומני, מרכז הכובד של השואב, היה גורם לאחיזה להיות מאומצת לפרקי זמן ממושכים (יותר מ4 דקות), מהV10 הם הציבו את הציקלון, בצורה אנכית ומרכז הכובד שונה כך שהוא לא מכביד בכלל על היד.
לזה אני מתכוון שהוא נח מאד, ומשכך הV8 איננו נח מאד.
הכי טוב לחפש יד 2, אני מצאתי שואב V11 חדש באריזה במחיר שעולה V10 חדש בחנות.יש לך קישור לV10 במחיר טוב באמזון או בארץ? מה המחיר שלו בד"כ? והאם יש לו חיקוי מוצלח של חברת שיאומי?
יכול להיות, אני לא בקיאה בכל הדגמים שלהם.חוששתני שהודעתך לוקה מעט בחוסר דיוק.
עד לדגם הV10 כמדומני, מרכז הכובד של השואב, היה גורם לאחיזה להיות מאומצת לפרקי זמן ממושכים (יותר מ4 דקות), מהV10 הם הציבו את הציקלון, בצורה אנכית ומרכז הכובד שונה כך שהוא לא מכביד בכלל על היד.
לזה אני מתכוון שהוא נח מאד, ומשכך הV8 איננו נח מאד.
לא נראה לי שהמוצר נשלח לארץ בחינםכשאני לוחצת על הקישור לא מופיע לי המחיר שאת אומרת.
אולי אצלך מסומן שילוח לארה"ב? ואם אשלח דרך ארה"ב יכולה להעריך לי כמה יעלה דרככם המשלוח?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים