נראה טובתודה רבה על כל המידע.
דרך אגב לכל המעוניין הגיע לארץ Dreame H14
מנוע 400W
נשכב 180 מעלות (נכנס מתחת ספות וכדו')
הוראות קוליות בעברית
עוצמת שאיבה של כ- 18000PA
כמובן שהוא קצת יותר יקר...
מישהו?למי שיש את המכשיר של רובורוק אשמח לדעת איזה דגם וכמה עלה, וגם כמה מרוצים מ 1-10
תודה.
התבלבלתם באשכול....שימו לב המבצע חזר!!!
טינקו S7 PRO כולל שואב אבק יבש! רק ב2700 שח כולל משלוח עד הבית!!! ללא צורך בהמרת מתח!
בגלל שיש להם באג עם חישוב מיסים יש להוסיף לעגלה מוצר זול כגון https://amzn.to/4fFOy6w
צפה בקובץ המצורף 1864661
ק.ש
האשכול כאן עלטינקו S5 יש כאן משהי שקנת באושר עד
אשמח לדעת איזה צבע
(אני רוצה לדעת אם הם מוכרים רק כחול או עוד צבעים)
תודה
תענוגעדיין עושה את העבודה
לא ראיתי את הדגמים החדשים החדשים יותר בפועל אז לא יודע להשוות
כיום עבר על המכשיר שלי שנה וחודשיים, שמה בהטענה, אין, לא מטעין, שלחתי לחברה - המנגנון התקלקל, כבר? אחרי שנה וקצת? אז ההמלצה שלהם ... תקני חדש! לא בא בחשבון, אני יודעת שנכתב פה על רובורק, אך בבקשה היה קשה לי לנקות לשבת בלעדיו ומוצאי שבת - נורא, חייבת שואב שוטף - החבר הכי טוב שלי! על איזה מוצר הייתם ממליצים - אני כבר צועקת הצילו! למי שאין שואב שוטף - מפסיד! מוצר גאון!
עדיף לי לחזור חזרה לרובורק או שיש המלצות על דגמים אחרים - שלא משאיר סימנים, שלא נגמר מהר הבטריה, שמנקה טוב ויסודי! אחרי בת מצווה של הבת שלי - שפכתי מים ושאבתי עם השואב - פצצה של מוצר, בית נוצץ!
עם כל הדגמים החדשים הייתם ממליצים לי לקנות שוב, או להחליף לדרימי? בבקשה רק עם נסיון של תקופה ארוכה, חודש זה לא נסיון! איך הדרימי החדש H15 שווה להוציא עליו הון?
אנא תענו כמה שיותר מהר, מחר הולכת לקנות, הרצפה מטונפת!
שואב שוטף גרוע!מי שמעוניין יש להשיג דרימי H15 פרו במחיר פצצה 2650 יבואן מקורי המחיר כולל הובלה עד הבית
לפרטים mb7641999 בג'ימייל
מספיק לחבר אותו פעם אחת לאפליקציה כדי לבטל את פעולת המגב (ועוד אפשרויות)שואב שוטף גרוע!
לא להתקרב אליו, דרימי H14 פרו יותר מומלץ, השואב שוטף הזה H15 גרוע שבגרועים, מתחרטת 1000 פעמים שקניתי אותו!
המגב משאיר סימנים, כדי להשתמש בלי המגב, צריך לעשות על פעולה מהירה שגומרת את הבטריה תוך 30-25 דקות!
והטעינה שלו יותר מ5 שעות, בנוסף המים נמצאים בתחתית, מאוד קשה להוציא את המיכל מים מהשואב, בנוסף אם המיכל מלא אי אפשר להרים את החלק התחתון כי המים כבדים לו, מוצר גרוע!
לכו על הרובורק החדש, אני מוכרת את הH15 חדש נעשה שימוש של יום ב2000 ש"ח עם אחריות של שנתיים!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //