- הוסף לסימניות
הכנתי שולחן פסיפס קטן, משתפת.
צפה בקובץ המצורף 265504
צפה בקובץ המצורף 265505
מה אתן אומרות, יצא יפה?
צפה בקובץ המצורף 265504
צפה בקובץ המצורף 265505
מה אתן אומרות, יצא יפה?
טוב .נכתב ע"י hbecker;1864278:אריחי קרמיקה שאספתי מכל מיני מקומות וגם שקיבלתי [בסדנא]
הודבק בדבק קרמיקה. רובה במרווחים.
מורכב מעל משטח עץ עגול.
הרגליים מעץ, להרכבה.
שוברים את האריחים לחתיכות קטנות ע"י פטיש או קאטר.
בוחרים דוגמא. ומתחילים להדביק. אפשר לצייר את הדוגמא על משטח העץ שבבסיס ומעליו לעבוד. מדביקים בדבק קרמיקה או דבק לפסיפס. מנסים להתאים חלקים באופן שלא יווצרון מרווחים גדולים מדי [חפשו את הפשלות שלי, יש הרבה...]
משתדלים גם להדביק בשכבה פחות או יותר אחידה [שוב חפשו את הפשלות שלי....]
וגם סביב המסגרת לקבלת מסגרת אחידה ויפה.
לאחר שמסיימים, מניחים לייבוש. אחרי הייבוש מורחים רובה במרווחים.
מחכים לייבוש ומנקים עם סקוטש את כל הלכלוך והרובה המיותרים.
מרכיבים את הרגליים וצבעים בצבע אקריליק.
נכתב ע"י תהילה חזקיאן;1864296:מקסים! נתת לי רעיון מה לעשות אם עודפי הקרמיקה מהבניה... רק צריך לחפש שולחן.
או - מה עוד אפשר לעשות עם זה? ואיך חתכת ככה לגדלים די שווים?
נכתב ע"י דודוס;1864338:תשמרי את עודפי הקרמיקה (אם מדובר על אריחים שלמים או בגודל הגיוני)
הרבה פעמים יש צורך להרים ריצוף \ להוריד אריח חיפוי כדי לטפל בצנרת \ נזילות,
או סתם אריח שנשבר.
אף פעם לא תמצאי בחנות בדיוק כמו שיש לך כי האריחים מיוצרים בסדרות שיש ביניהם הבדלים קטנים בגוון.
תמיד כדאי לשמור מיותרים, ואפילו לקנות ספייר מראש.
(כמובן ששברים קטנים לא יאפשרו שימוש משמעותי)
יאללה, קדימה.וואו.
זה פשוט מדהים
אני הולכת לאסוף קרמיקות
כל דיקט עבה יעשה את העבודה כבסיס. חתכתי עם קאטר ופטיש. בחרתי את החלקים שהיו בערך באותו גודל. אבל לא חייב שיהיו ממש אותו גודל.מקסים! נתת לי רעיון מה לעשות אם עודפי הקרמיקה מהבניה... רק צריך לחפש שולחן.
או - מה עוד אפשר לעשות עם זה? ואיך חתכת ככה לגדלים די שווים?
התמונה השניה, בצד ימין של התמונה יש ממש הרים וגאיות....טוב .
בקר. בשביל יראות את הפשלות הבולטות ואלו שלא בגובה אחיד ,נוכל לדעת רק אם נשב ונרגיש...
בתמונה ובעין זה נראה מקסים! זה לא יעזור לך!
מסגת למראה[ישירות על הקיר]נכתב ע"י תהילה חזקיאן;1864296:מקסים! נתת לי רעיון מה לעשות אם עודפי הקרמיקה מהבניה... רק צריך לחפש שולחן.
או - מה עוד אפשר לעשות עם זה? ו?
נכתב ע"י רותי12;1864805:תחליטי איפה להיות בפורום אומנות או אפיה?![]()
מוכשרת.............
נכתב ע"י hbecker;1865445:הי, הי אם אני מפריעה פה אז אני אלך......![]()
נכתב ע"י bekki;1865650:קומו ותסתלקו שתיכן![]()
הלו? הכל פ'סדר? היתה כאן איזו בדיחה? לא בנתי. תודה
מה זה בא לי להעלות איזה משהו מפוצלח שלי שתראו ש...סתם עושות לנו נקיפות מצפון עם היצירתיות שלכן
נכתב ע"י בפונטציאל;1865660:הלו? הכל פ'סדר? היתה כאן איזו בדיחה? לא בנתי. תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //