אויכךתתאמני
לא יודעת מאיזה חומר, אבל מכינים את זה כךתתאמני על פלסטלינה)
"מכדררים" כדורים קטנים כמספר עלי הכותרת שאת רוצה ופוחסים אותם ל"פיתות".
לוקחים עיגול אחד ומעגלים אותו לעלה הכותרת הפנימי. מצמידים עלה כותרת נוסף לעלה הפנימי, מניחים אותו על הצד הפתוח של עלה הכותרת הפנימי. מצמידים עוד מעגל של שלושה עלי כותרת שכל אחד חופף מעט על השני וכן הלאה עד לגודל השושנה הרצויה. לסיום- מעצבים את קצוות עלי הכותרת: מכופפים אותם מעט כלפי חוץ וכדו' כפי ראות עיני המעצבת...
מקווה שההסבר מובן.
אשמחאם יהיה לי זמן, אעלה תמונות
אבל בפלסטלינה![]()
תודה על הטרחה לפרוטלא יודעת מאיזה חומר, אבל מכינים את זה כךתתאמני על פלסטלינה)
לוקחים עיגול אחד ומעגלים אותו לעלה הכותרת הפנימי. מצמידים עלה כותרת נוסף לעלה הפנימי, מניחים אותו על הצד הפתוח של עלה הכותרת הפנימי. מצמידים עוד מעגל של שלושה עלי כותרת שכל אחד חופף מעט על השני וכן הלאה עד לגודל השושנה הרצויה. לסיום- מעצבים את קצוות עלי הכותרת: מכופפים אותם מעט כלפי חוץ וכדו' כפי ראות עיני המעצבת...
מקווה שההסבר מובן.
התכוונת בצק סוכר?נראה לי בהחלט שזה יכול להיות בצק סוגר שהניחו אחרי הפיסול לייבוש.
ואגב, קל מאוד להכנה.
לא יודעת מאיזה חומר, אבל מכינים את זה כךתתאמני על פלסטלינה)
מקווה שההסבר מובן.
קונים את הצנטר הזה ככה ? בשמו המספרי? יש לי הרבה צנטרים איך אדע מה שמו של כל אחד?יש כמובן את האופציה של קצפת כל מה שאת צריכה זה צנטר 127 ומסמר
היו פה הרבה סרטוני הדרכה בנושא
יוצא צורה קצת שונה אבל ממש דומה
מצורף דוגמאותצפה בקובץ המצורף 423836 צפה בקובץ המצורף 423837
שניה במיקרו והוא מתרכךהתכוונת בצק סוכר?
בצק סוכר קל לי לעצב אבל מתייבש מהר וגם קשה לי מאד לרדד אותו (צריך כוח פיזי מבקשת בד"כ מבעלי. יש לך רעיון איך מרדדים את הגוש הקשה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים