נכתב ע"י יעקב וואלף;606742:אני מכיר מומחית במקצוע זו (שיינפלד מבי"ש) שהצליחה תוך 3-4 טיפולים לעזור בבעיות כמו הרטבה בגיל 8 שנים, גמגומים, תיקים (רפלקסים), ועוד.
לדעתי, חבל להתרוצץ אחר כל מיני שיטות, כשיש אפשרות קלה ונוחה ומומלצת. וכמובן המחיר גם לא יקר ביחס לשאר סוגי הטיפולים.
יש לציין כי בטיפול מסוג כזה - גם אם לא עוזר - אינו מזיק.
יש לכך המלצות מגדולי הרבנים, בשונה מטיפול כמו מוח אחד שיש רבנים שאסרו זאת.
נ.ב. מי שמעונין בטלפון שלה יכול לפנות אלי באישי.
נכתב ע"י האזרח הפשוט;1968636:אני אומר את דעתי האישית מהנסיון, לא מעבר.
אין שום כלל בכל סוגי הטיפולים שצצים חדשים לבקרים.
זה בדיוק כמו הטיפול בגמגום, הרי אם יבוא מישהו ויאמר שלטיפול בגמגום יש דרך אחת, הוא פשוט לא מבין.
ישנם בערך 30 או 40 שיטות לטיפול בבעית גמגום, רק שמה שמתאים לאיש זה לא מתאים לאיש אחר.
ממילא, לבוא ולשאול כאן בפורום, מה אתם אומרים על השיטה הזו או על שיטה אחרת זה אוילי [טיפשי] לחלוטין, כי ראשית מה שמתאים לפלוני אינו בהכרח מתאים לאלמוני, ושנית על כל 5 הצלחות יש 20 כשלונות שעליהם לא תדעו, ממילא זה לא מודד, צריך להכיר את המטופל, ולדעת לאן לשייך אותו.
ואגב, אם כבר נגעתי בכל הנושא ישנו דבר שלדעתי דורש תשומת לב, לאחרונה מלבד שצצים להם כל מיני שיטות חדשות של טיפולים רגשיים וכדומה צצים להם ממש כפטריות אחר הגשם מלא סדנאות ושיעורי העשרה, וסדרות שיעורים בחינוך ובשלום בית וכו' וכו' איש איש כיד הדמיון הטובה עליו, ממה שאני רואה ומסיפורים שאני שומע אישית, זה גורם יותר נזק מתועלת, ומדוע?
כי אם עד היום האמא העריכה את הבן או הבת שלה כמות שהם ושמחה בכל הצלחה שלהם, הרי מהיום היא הרי כבר "מבינה בחינוך", כי הרי היא עברה סדרת שיעורים בענין, וכל דבר שהילד שלה או הילדה עושים מיד הוא מתורגם לבעיה שהציג המרצה, וברוך ד' שעלינו על זה שיש בעיה.
והאמת היא, שבכלל אין בעיה, אי אפשר בסדרת שיעורים לההיפך למבין בענינים אלו, אמת הדבר שישנם שזה מביא להם תועלת, אך לדעתי האישית בלבד, אין הצר שוה בנזק המלך, לא לכל הילדים יש בעיות.
נכתב ע"י פלאפון;1968663:לא מסכימה איתכם.
היום שהדור כ'כ חלש , ויש המון בעיות שנוצרות מל'ע צרות שאנשים לוקחים קשה
ולפעמים הם נכנסים למצבים לא פשוטים,או פחדים ודכאונות ה'י ,והטיפולים ממש הצילו אנשים , אז לדעתי אסור לזלזל בשיטות הללו ,ואם
הקב''ה נותן נסיונות אז הוא גם מקדים רפואה למכה בשם שיטות דרך טיפולים כאלה
ואחרים.
(שוב אני לא אומרת שכל טיפול ושיטה יש לזה משמעות ועוזרת ,אבל אני שמעתי כמה
וכמה אנשים שנעזרו בשיטה זו, אז כמובן אסור לזלזל, ושלא נצטרך אף פעם )
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //