שימו לב, במקרה ראיתי את הכותרת שלה עוד לפני השינוי, "פרוג מזייף?..............." משהו כזה אם אני לא טועה.
שמתי לב כמה וכמה פעמים שמנהלים משנים כותרות של נושאים, ומדובר בתועלת עצומה גם לפותח האשכול (וחבל שלא לומדים איך לנסח כותרת

וגם לאלו שיחפשו אח"כ בעיה או תמונה דומה.
דוגמא:
ישנם הרבה אשכולות עם כותרת 'תעזרו לי' או 'שלחן עגול' או 'דחווווווווווווווווווווף' וכן הלאה ע"ז הדרך.
הרבה חברים ואני בתוכם, לא ניכנס בכלל לאשכולות הללו, כי אין לנו זמן, ואם ניכנס לכל האשכולות לא נצליח לעבוד אף פעם. מכיון שאני באופן אישי נהנה לעזור בתחומים שאני מתמצא, אני מסתכל לפי תוכן האשכול מה הבעיה או שדרושה תמונה של תפוח לדוגמא. אם יש לי תמונה של תפוח, אכנס לאשכול ואתרום את התמונה, ואם לא, לא אכנס. אבל אם כתוב 'תעזרו לי' זה לא משקף כלום, והרבה חברים לא ייכנסו בכלל לאשכול הזה.
זו התועלת שיש לפותח האשכול.
ותועלת נוספת - לגבי חיפוש בעתיד, וכן לגבי תשובות ממומחים, כמה שיותר ברור בכותרת התוכן של האשכול, הוא יהיה תועלתי יותר לכל הצדדים גם בהווה וגם בעתיד.
דוגמא נוספת.
עדי רביד ו'הארבס', שניהם מומחים גדולים מאוד בתחום של אדובי ואינדיזיין בפרט. שמתי לב שהם נכנסים לכאן כל יום או כמעט כל יום ועונים על שאלות באינדיזיין. אני בטוח שהם לא נכנסים לכל אשכול עם כותרת 'תעזרו לי דחוף' כדי לראות שהוא צריך תמונה של אבא יושב על ספסל והבן שלו שוכב על הרצפה...
אז במקום לקטר, אני חושב שעלינו לומר 'תודה רבה' למנהלים שטורחים לערוך עשרות כותרות של אשכולות מדי יום!
ואם מישהו נפגע ממה שכתבתי, אני מבקש ברגע זה את סליחתו קבל עם ועדה!