הי , יכולה להמליץ על עצמי ...שלום לכולם!!!
אני מחפשת מישהי שמתמחה בשיפור יציבה ועמידה נכונה
אם מישהו מכירה, אשמח לשמוע המלצות...
תודה![]()
הי , אני יפעת לוי , בוגרת מכללת וינגייט, מגמת טיפוח יציבה , 20 שנות נסיון כולל 9 שנים אצל הרב פירר בבני ברק.ספרי קצת עלעצמך.. גם אני מחפשת
אתי עמית מבני ברקשלום לכולם!!!
אני מחפשת מישהי שמתמחה בשיפור יציבה ועמידה נכונה
אם מישהו מכירה, אשמח לשמוע המלצות...
תודה![]()
שלוםהי , אני יפעת לוי , בוגרת מכללת וינגייט, מגמת טיפוח יציבה , 20 שנות נסיון כולל 9 שנים אצל הרב פירר בבני ברק.
מעבירה שיעור חד פעמי הכולל אבחון, לימוד יציבה נכונה, לימוד תרגילים מתאימים בהתאם לסוג הליקוי, המלצות לפעילות גופנית וייעוץ ארגונומי לסידור סביבת העבודה . השיעור מלווה בקורס דיגיטלי וקלסר עם חומר לימודי
קבלה ממך קבילה להחזר מקופת חולים?הי , אני יפעת לוי , בוגרת מכללת וינגייט, מגמת טיפוח יציבה , 20 שנות נסיון כולל 9 שנים אצל הרב פירר בבני ברק.
מעבירה שיעור חד פעמי הכולל אבחון, לימוד יציבה נכונה, לימוד תרגילים מתאימים בהתאם לסוג הליקוי, המלצות לפעילות גופנית וייעוץ ארגונומי לסידור סביבת העבודה . השיעור מלווה בקורס דיגיטלי וקלסר עם חומר לימודי
האם מתאים לעקמת קלה?הי , אני יפעת לוי , בוגרת מכללת וינגייט, מגמת טיפוח יציבה , 20 שנות נסיון כולל 9 שנים אצל הרב פירר בבני ברק.
שלום
האם זה מתאים גם לנערה הסובלת מיציבה לא נכונה ?
אם כן - היכן את מקבלת ומה מספר הטלפון
תודה
אם הכוונה בעקמת לכפיפה קדימה אז כן , לא מטפלת בסקוליוזיסהאם מתאים לעקמת קלה?
לא, אולי לביטוח פרטיקבלה ממך קבילה להחזר מקופת חולים?
מישהי מהמשפחה שלי הלכה לליאור סולם, פיזיוטרפיסטית בשיטת שרוט. מעולה לסקוליוזיס (גף כפוף)האם מתאים לעקמת קלה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים