ב"ה. תודה!
את ההערות שלך קראתי פעמיים...
ממש תודה שהתייחסת והצעה שהעלית, מעניינת
אני קוראת כל תגובה, בודקת כל הארה,
וברוב המקרים מיישמת, גם אם זה לא ממש "על הדקה"
אגב, המפית במרכז. רעיונית ברמות
השאלה אם היא לא מיותרת. מתלבטת.
כי מצד אחד היא יפה ומוסיפה ומצד שני היא מעט מפריעה.
העלית כאן נקודה חשובה,
האמת שכבר חשבתי עליה כבר בזמן העיצוב
בסוף החלטתי כן להשאיר אותה,
כי היא מקשרת בין שני הצדדים בפלאייר. (זה נמצא גם בתמונה לצד המתכון).
אבל תודה, את מחדדת לי דברים שאני מתלבטת עליהם ביני לבין עצמי,
ולשמוע אותם מקולגה מוכשרת שכמוך, זה כבר בגדר "צריך עיון"![]()
@וו חולקת מעט על דעתך בנוגע למפית.אם את מחליטה להשאיר אותה, תחליפי את הצבע של פטי-פורים
תודה!וואו מטורף!!
תודה אילה!!!השדרוג במודעה האחרונה מקפיץ בכמה רמות!!
(לא שקודם זה לא היה ברמה גבוהה)
אמן, הלוואי!זה מדהים איך כל הזמן את מחפשת איך לשפר, הגישה הזו תוביל אותך גבוה.
בזכותך... שוב תודה!ואוו! נראה מעולה!
התוצאה מדהימה! שאפו!
נחמי, תודה על ההערה! מחשיבה מאד את דעתך וניסיונך הרב.המפית במרכז מפריעה לקריאות
אם את מחליטה להשאיר אותה, תחליפי את הצבע של פטי-פורים
הלוואי ותשלחי לי כזה משלוח מנות- - -
לאה, ממש כיף לראות אותך כאן!וואו קלרינט מה אני יגיד לך
את כישרון!!!!
כיף לראות עבודות שלך!
תודה רבה רבה על הפרגון המפורטמבריק!!
אחלה רעיון הפטי-פורים,
ממש אהבתי את הפלאייר,
עבודה מדהימה!
@וו חולקת מעט בנודע למפית....
אני לא זוכרת מה בדיוק אמרת בנושא (זכור לי שדיברת על כך) אבל חבל לי שהעיצוב כל כך יפה ומוקפד והלוגו לא כ"כ מתאים, מה יהיה? אולי תציעי להם באמת להחליף (המחירים נמוכים גם עושה סטיגמה מנוגדת למודעה)
מסכימה לחלוק..נראה לי שאין לי מחמאות להוסיף, כולן/ם כבר גנבו לי את המילים
נו אז בכל זאת אני אגיד שזה מעלף!!
@וו חולקת מעט על דעתך בנוגע למפית.
מצד אחד @נחמי שלנגר צודקת בנוגע לקריאות @קלרינט אולי כדאי שתשימי מתחת מלבן לבן או צבע אחר, כמו שבעצם עשית למעלה בצבע ורוד.
מצד שני זה רעיון מבריק ושונה ורק בגלל זה ובגלל ששמים לב (כן גם אתן שמתן לב) שווה להשאיר.
את יודעת מה חבל לי?
אני לא זוכרת מה בדיוק אמרת בנושא (זכור לי שדיברת על כך) אבל חבל לי שהעיצוב כל כך יפה ומוקפד והלוגו לא כ"כ מתאים, מה יהיה? אולי תציעי להם באמת להחליף (המחירים נמוכים גם עושה סטיגמה מנוגדת למודעה)
זה אומר שהמודעות שלך עשו את העבודה כמו שצריך!!! לוגו שלך ?אם כן ,בטח שווה!! !הם בע"ה בדרך להגדיל את החנות, אז מתאים שזה יהיה ביחד![]()
כיף לשמוע!עבודה יפהיפיה ומגרה!
מעצבת וקונדיטוריתאלופה!
מצטרפת לעניין המפית במרכז
איזה חמודה את! כ"כ מתלהבת ומפרגנת!זה אומר שהמודעות שלך עשו את העבודה כמו שצריך!!! לוגו שלך ?אם כן ,בטח שווה!! !
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים