מדובר בפרויקט פינוי בינוי עד כמה שידוע לי..שלום לכולם.
משווקים לאחרונה בשכונת המשוררים (הס - גולדברג) בלוד דירות 4 חדרים 100 מטר באזור 2 מ'.
זה מחיר נמוך משמעותית מפרויקטים אחרים באזור (כמו בבן שמן).
אשמח לשמוע את דעתכם על כך ובכלל אם כדאי להשקיע בעיר.
תודה מראש!!
זה מחיר נמוך משמעותית לא בגלל שמשרד תיווך מאנ"ש הצליח להשיג "בהטבה מיוחדת רק לרוכש הראשון ורק עד סוף השבוע והחברה כבר התקשרה שהיא מעלה מחירים ואני נלחמתי איתם בשבילכם"שלום לכולם.
משווקים לאחרונה בשכונת המשוררים (הס - גולדברג) בלוד דירות 4 חדרים 100 מטר באזור 2 מ'.
זה מחיר נמוך משמעותית מפרויקטים אחרים באזור (כמו בבן שמן).
אשמח לשמוע את דעתכם על כך ובכלל אם כדאי להשקיע בעיר.
תודה מראש!!
רוצים לבנות שם 800 דירות כך שלא בטוח שירגישו את בעלי הדירות הישנים שהם סה"כ 136 ובפרט שהבנתי שיש שם הרבה משקיעים שגם הולכים למכור את הדירה בהמשך ומסתבר שימכרו למשפחות מבוססותזה מחיר נמוך משמעותית לא בגלל שמשרד תיווך מאנ"ש הצליח להשיג "בהטבה מיוחדת רק לרוכש הראשון ורק עד סוף השבוע והחברה כבר התקשרה שהיא מעלה מחירים ואני נלחמתי איתם בשבילכם"
אלא הסיבה שיש ההפרש במחיר , כי באמת זה שתי מוצרים שונים
ובאמת זה משהו אחר ,זה פרוייקט מעורבב עם בני דודים , במיקום ישן בתוך העיר ופרוייקט פינוי בינוי שמשאיר בקרבו את האוכלוסיה הישנה (נכון שיבאו גם דיירים חדשים, אבל עדיין ..)
ולא כמו בן שמן שזו שכונה חדשה וצעירה ...
אני מבקש ממכם אל תתרשמו מהגרפים שכל המתווכים של אנ"ש מציגים ועורכים על הפרוייקט הזה בעיר לוד ...
פשוט תסעו פיזית לשטח , ותבינו מהר מאוד את ההבדל
בהצלחה .
תודה.זה מחיר נמוך משמעותית לא בגלל שמשרד תיווך מאנ"ש הצליח להשיג "בהטבה מיוחדת רק לרוכש הראשון ורק עד סוף השבוע והחברה כבר התקשרה שהיא מעלה מחירים ואני נלחמתי איתם בשבילכם"
אלא הסיבה שיש ההפרש במחיר , כי באמת זה שתי מוצרים שונים
ובאמת זה משהו אחר ,זה פרוייקט מעורבב עם בני דודים , במיקום ישן בתוך העיר ופרוייקט פינוי בינוי שמשאיר בקרבו את האוכלוסיה הישנה (נכון שיבאו גם דיירים חדשים, אבל עדיין ..)
ולא כמו בן שמן שזו שכונה חדשה וצעירה ...
אני מבקש ממכם אל תתרשמו מהגרפים שכל המתווכים של אנ"ש מציגים ועורכים על הפרוייקט הזה בעיר לוד ...
פשוט תסעו פיזית לשטח , ותבינו מהר מאוד את ההבדל
בהצלחה .
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //