נכתב ע"י אוהב0ישראל;211501:ב- 25 לשעה עדיף כבר לשטוף חדרי מדרגות![]()
נכתב ע"י שלמה;211535:זה שיש ניצול של עודף גרפיקאיות, זה דבר אחד.
אבל צריך לזכור שלמנקה מדרגות אין קידום ותשאר בשכר הזה, עד שתבוא מנקה חדשה ורעננה, שתעבוד בפחות מזה ממש 'משל ונמשל' של 'מטאטא חדש'
.
גרפיקאים שמתחילים בבסיס נמוך או בפחות מזה, בגלל חוסר הנסיון וכיו"ב.
אני בטוח שבע"ה אחרי 'שפשוף' יידעו את מקומם.
נכתב ע"י ok;211543:מה הרעיון לטפח תקוות שוא באנשים? זה מה יש. אם היא לא תרצה לעבוד בשכר הזה, הם ימצאו עוד מאתיים במקומה.
נכתב ע"י smeshi;211549:זה לא זה מה יש. חבל לוותר מראש.
עם 8 שנות ניסיון היא צריכה לדעת שמגיע לה הרבה יותר ושאם היא תחפש בעז"ה היא יכולה למצוא משהו הולם.
נכתב ע"י שלמה;211546:גינגית
מנקה מקצועית ומיומנת! מרויחה 50 שח אבל בשחור.
אין תלוש, אין פנסיה ואין חופשות!
זה לא נכון!
היום יש למנקות את כל התנאים! את ההטבות של שחור וההטבות של לבן!!!
מעביד חייב לדווח לביטוח לאומי על העובד, ולהפריש לו ביטוח. אם הוא לא עשה את זה - אפי' לפי בקשת המנקה - המנקה יוכל לתבוע ממנו מחלה, חופשת לידה וכדו'.
הסיבה לשכר הגבוה שלהן - הוא מחסור במנקות, כך שאפשר לשלוח את כל הגרפקאיות המובטלות לשם. תאמינו לי - אם היה לי כח והייתי אוהבת לנקות... רק שזה לא מספיק מכובד, ואני מרחמת על הילדים...
העיקר - הרבה תפילות לזן את הכל ברחמים.
בהצלחה.
נכתב ע"י יפה;211552:נכתב ע"י שלמה;211546:גינגית
מנקה מקצועית ומיומנת! מרויחה 50 שח אבל בשחור.
אין תלוש, אין פנסיה ואין חופשות!
זה לא נכון!
היום יש למנקות את כל התנאים! את ההטבות של שחור וההטבות של לבן!!!
מעביד חייב לדווח לביטוח לאומי על העובד, ולהפריש לו ביטוח. אם הוא לא עשה את זה - אפי' לפי בקשת המנקה - המנקה יוכל לתבוע ממנו מחלה, חופשת לידה וכדו'.
אני פוחדת שכל הפורום הזה עלול להסגר ויפתח במקומו פורום עוזרות בית.
אתם כולכם כל כך בעד...
נכתב ע"י א-ירושלמית;211569:מה לעשות ששהצע גובר על הביקוש?
לעניננו: יש כאלו שמנצלים ומנצלים ומנצלים ואפילו 20 ש"ח לשעה הם לא משלמים. אם מצליחים להריח אותם- עדיף שהעובד יתן את האחורה פנה למעביד ולא להפך. (היה לי נסיון יותר מדי מר עם זה, ותאמינו לי שאם לא הפורום הזה ששומר על נקיון- היה אותו בעל בית דפוס מקבל ממני פה מנה יפה להתפאר על כל שונאי ישראל. ומי שרוצה לדעת מי הוא (בירושלים) כדי לדעת לא ללכת אליו להזמין אצלו עבודות- מוזמן לפנות אלי באישי.)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //