משרות סטודנטאיך מחפשים עבודה בפחות מחצי משרה?
בד"כ מפרסמים רק עבודות משרה מלאה/מתאים לאמהות.
אם יש אפשרות לעבוד רק חלק ימים (נגיד בעקבות לימודים)
איך אפשר להגיע למעסיקים?
אני עם נסיון ותיק מאד בגרפיקה, וזריזה.
לשניהם -איפה יש משרות בק אופיס? מזכירה ולא טלפנית?
איפה כתוב משרת סטודנט?
בהחלט יתכן. רובם רוצים תגבור מהבית ואני לא מחפשת עבודה מהבית...דווקא זו עבודה יותר גמישה, לא?...
איך מגיעים אליהם? זאת מטרת האשכול..לשניהם -
בחברות גדולות.
בנקים, אשראי, ביטוח, אולי גם קופ"ח.
בהחלט יתכן. רובם רוצים תגבור מהבית ואני לא מחפשת עבודה מהבית...
כבר שנים אני לא שכירה
איך מגיעים אליהם? זאת מטרת האשכול..
חברות ביטוח בדף דרושים תמיד יש משרות של נציגי שירותבהחלט יתכן. רובם רוצים תגבור מהבית ואני לא מחפשת עבודה מהבית...
כבר שנים אני לא שכירה
איך מגיעים אליהם? זאת מטרת האשכול..
אני אחרי חיפושים של כמה שבועותבכל מקום שאתה מחפשת
עיתון, אתרים, זה משרות שמפרסמות את עצמן אגרסיבי
צריך להיות סטודנט במוסד אקדמאי או כל לימודים מתאימים? או שזה לא משנה במה הימים תפוסים?אם את סטודנטית - יש הרבה משרות סטודנט במשרדים ממשלתיים.
עבודה לרוב משרדית נוחה ורגועה, משכורת מינימום+-.
תודה אני באמת אכנס לכל זה.יש אתרי חיפוש עבודה מעולים
את מעלה קורות חיים ומגדירה מה את מחפשת
ואז נשלחים לך משרות למייל ואת שולחת קורות חיים
צריך להיות על זה ממש
ג'וב מאסטר- מהניסיון שלי הכי חזק
פורטל דרושים
יד 2 דרושים
חברות ביטוח זה לא מכירות/ שיווק? אין לי נסיון בזה ולא בטוחה שמתאים לי...
מעתיקה לך את הדרישות סףצריך להיות סטודנט במוסד אקדמאי או כל לימודים מתאימים? או שזה לא משנה במה הימים תפוסים?
תודה רבה. זה בדיוק מה שחיפשתי.
אז אני לא עונה על ההגדרה...מעתיקה לך את הדרישות סף
(אם כי הבנתי שלפעמים כן מספיק אישור לימודים של מה"ט וכו', לדעתי שווה לבדוק)
דרישות סף:
השכלה: סטודנט/ית הלומד/ת במוסד להשכלה גבוהה המוכר על-ידי המועצה להשכלה גבוהה או במוסד להכשרת הנדסאים וטכנאים שבפיקוח משרד העבודה, לרבות סטודנט/ית הלומד/ת לתואר ראשון נוסף, או לתואר שני נוסף, או סטודנט/ית הלומד/ת לתואר שלישי המוכר על-ידי המועצה להשכלה גבוהה.
סטודנט/ית הלומד/ת במכינה קדם אקדמית.
סטודנט/ית הלומד/ת בשנת השלמה לתואר שני, או סטודנט/ית הלומד/ת במוסד להשכלה גבוהה בשנת השלמה להסמכה לראיית חשבון.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //