מרגלית ופנינה
יפעת ויראת
ואוראל ומוראל ומוריאל ושיראל . וענהאל. ועמנואל הבת. ודניאל הבת.דוריאל ואנאל....
אירית ועידית היה פעם ישראלי מודרני בתקופת אנו באנו/עליה לארץ ומגורים בקיבוץ
יחד עם דליה ודורית וורדה וכן על זו הדרך
www.prog.co.il
אני מעולם לא עניתי לאשכול הזה, ושאני לוחצת על הציטוט שלי זה מביא אותי לציטוט אחר לגמרי מאשכול שונה לחלוטין.לא טוב בכלל.
בכל שם יש השפעה והארה שיורדת לפי אותיות השם המלא, וכשמקצרים חלילה גם השפע מתקצר..
זה מוזר ממש...@מקצה הארץ-:) אפשר לשאול מאיפה ציטטת את התגובה שלי שזה מה שאתה עונה לה?
אני מעולם לא עניתי לאשכול הזה, ושאני לוחצת על הציטוט שלי זה מביא אותי לציטוט אחר לגמרי מאשכול שונה לחלוטין.
וזה השתנה פתאום לשם הניק שלך...לי יש תאומות , קראתי להן בשמות של ארבעת האמהות
אחת שרה רחל והשנייה רבקה לאה
(ביום יום אני משתמשת בקיצורים.. ולא בשם המלא הארוך.)
שיהיה בשעה טובה ובקלות!
מוזר,זה מוזר ממש...
אני ראיתי קודם שהוא בכלל ציטט את זה:
וזה השתנה פתאום לשם הניק שלך...![]()
אולי הוא שמר את התגובה שלך בציטוטים ושם אותה פה ושינה את התגובה?מוזר,
איך דבר כזה קורה?
אולי, כי הוא באמת הגיב לי במקום אחר.אולי הוא שמר את התגובה שלך בציטוטים ושם אותה פה ושינה את התגובה?
תמצאו שם אחד ששניכם מתחברים אליו, ואז תחפשו שם מתאים...עד שאני אמצא משהו שגם אני וגם בעלי מתחברים
זה עדיין לא קרה![]()
מוזר מאוד.@מקצה הארץ-:) אפשר לשאול מאיפה ציטטת את התגובה שלי שזה מה שאתה עונה לה?
אני מעולם לא עניתי לאשכול הזה, ושאני לוחצת על הציטוט שלי זה מביא אותי לציטוט אחר לגמרי מאשכול שונה לחלוטין.
לאאאולי הוא שמר את התגובה שלך בציטוטים ושם אותה פה ושינה את התגובה?
נכון. ראיתי על מה הגבתיאני ראיתי קודם שהוא בכלל ציטט את זה:
וזה השתנה פתאום לשם הניק שלך...![]()
כנראה אקרים אירנייםמוזר,
איך דבר כזה קורה?
כפרת עוונותאולי, כי הוא באמת הגיב לי במקום אחר.
אבל מעניין שזה ככה התבלבל.
זה קורה כאשר יש ציטוטים של כמה ניקים באותה הודעה, ואז לפעמים כאשר מוחקים תוכן של הניק הראשון, הציטוט הבא נכנס תחת השם של הניק הראשון.מוזר מאוד.
וזה קרה לי לאחרונה שציטטו אותי באשכול שלא כתבתי שם כלל.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //