נכון, זה מאוד מתסכל בגלל המון סיבות למשל:המידע שאת מביאה חשוב מאוד ותועלתי.
יישר כוח!
הבעיה אצלי ואצל רוב בעלי משקל עודף, זה לא חוסר ידע אלא קושי מטורף ליישם.
ההודעה שלך נכונה לגמרינכון, זה מאוד מתסכל בגלל המון סיבות למשל:
אם מתאמצים ובכל זאת הירידה איטית.
אם אין תכנית מסודרת.
אם הירידה קטנה לעומת מה שצריך לרדת.
אם מרגישים חולשה.
אם לא עובדים בלתכנן בלקנות ובלהכין את האוכל.
ולכן חשוב לזכור,
בכל שלב אפשר שוב לחזור לאיזון,
להתחיל עם הרגלים טובים
כמו מנת חלבון מבוססת בתוספת ירק.
להוסיף סלט ירקות.
אם קולטים את העיקרון,
מצד אחד לא להישאר רעבים מצד שני לאכול ארוחות מסודרות,
מצד שלישי לדאוג לארוחות עם חלבון וירק ולאכול גם סלטים,
מצד רביעי כמות קטנה מאוד של פחמימה מלאה ביום.
ולהקפיד על הליכה.
הגוף מתחיל לעבוד, אפשר להרגיש את זה.
וזה מה שאני מנסה להעביר, לעצמי גם כן.
וכן זה אומר לוותר על בורקסים עוגות משמינות מרקים מוקרמים,
פיצות, באגטים וכו'.
ולכן תמיד צריך לשאול הבאגט שווארמה משתלם לי? עוד קילו?
יוסיף לי להרגשה טובה? לבריאות?
ובאמת כל כך נהנתי ממנו?
ומה אני יכולה כתחליף מהיר אם לא הספקתי להכין?
אולי לחם מלא עם פסטרמה וירקות שזה סנדוויץ' בייתי בלי קילו שמן.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים