אנטיבקטריאלי
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
כל מי שיש לו תוכנה שמתאימה לשחזר מתוך כרטיס זיכרון מיקרו SD תיקיות [ולא קבצים בודדים] בבקשה שישאיר פה קישור...
בבקשה
![]()
EaseUS Data Recovery Wizard - שחזור קבצים מתקדם בגירסה ניידת
סוג של פרדוקס @eitcok-grafik אמר בEaseUS Data Recovery Wizard - שחזור קבצים מתקדם בגירסה ניידת: תוכנה אכזרית!! שחזרה לי 73 GB מאונקיי של 16GB @eitcok-grafi...mitmachim.top
@אנטיבקטריאליכל מי שיש לו תוכנה שמתאימה לשחזר מתוך כרטיס זיכרון מיקרו SD תיקיות [ולא קבצים בודדים] בבקשה שישאיר פה קישור...
לא נפתח לי משום מה אפשר לעלות באופן שיפתח@אנטיבקטריאלי
יש את התוכנה הזאת תוכנה מאוד טובה
https://drive.google.com/file/d/1ibxxi0etwYtyVeAVMuo*******APKVsPJh5UlA3/view
להוריד כוכביות
מתנצל פשוט גוגל חסמו את הקובץ ,לא נפתח לי משום מה אפשר לעלות באופן שיפתח
תודה
ניסיתי לצרף קובץ ולא הצלחתיהאם ניתן לשחזר מכרטיס זיכרון מיקרו קבצים שמחקתי בעבר? תודה רבה מראש. כל מידע יעזור לי מאוד
הורדתי את התוכנה שלהם החינמית ואני רואה שהוא הצליח לשחזר אבל אני לא יודע איך להתקדם אם אפשר שתעזור לי אשמח מאוד זה מאוד דחוף לי כי אני באמצע ולא רוצה שיימחק לי בטעותקניתי רשיון לשבוע של תוכנה פצצה
Tenorshare 4DDiG
נשאר לי 5 ימים.
אשמח לעזור בתשלום סמלי
אזור ירושלים בית שמש.
פניתי אשמח למענה@צדיק יסוד העולם אתה יכול לפנות אלי ל egozkokus1 בג'ימייל ואני אשחזר לך (בתשלום)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים