- הוסף לסימניות
יש למשהו רעיון לתוכנית לחנוכה לזוג?
תודה מראש
תודה מראש
יכולה לתת שמות של משחקים מומלצים?מנסיון אישי-
משחקים זוגיים- יש בשפע, אצלי עבר לפחות 4/5 סגנונות [שימו לב איזה רמת פתיחות מתאימה לכם]
קובץ חמוד.ממליצה על הכרטיסים של שולי אזרף לקלפים זוגיים
משחק לזוג, משחקסביבון, עם כרטיסים של האותיות נ.ג.ה.פ. וכל אחד בתורו מסובב את הסביבון ומרים את הכרטיס המתאים.
מצרפת לך קובץ להדפסה, לא שלי.
יש אופציה?איך משיגים את זה?
לא יודעתאיך משיגים את זה?
יש אולי איזה מספר טלפון או ואצפ על הקופסא?לא יודעת
השגתי משכנה
תודה!מעניין אותי באמת.
האם בקרב הממליצים על המשחקים הזוגיים יש גם גברים?
הם משתפי פעולה עם זה?
פשוט לא רואה את בעלי לוקח חלק בעניין הרגשי הזה...
אולי תחכימו אותי מהצד שלכם?
וואויש אולי איזה מספר טלפון או ואצפ על הקופסא?
תוכלי לבדוק אולי לטובת הציבור פה?
כן משתף פעולה בכייףמעניין אותי באמת.
הם משתפי פעולה עם זה?
זה פשוטמעניין אותי באמת.
הם משתפי פעולה עם זה?
ומה עושים למי שאין הודעה פרטית?יש לי מס' טלפון של מישהי שיש לה גמח למשחקים זוגיים, ויש שם גם את המשחק הזה,
אם יש לכם הודעה בפרטי תרשמו לי ואני אעביר את המס'.
(מעדיפה לא לפרסם פה, למקרה שהגמח כבר נסגר או משהו כזה)
אני יכולה לשים מייל ותשלחי לי?יש לי מס' טלפון של מישהי שיש לה גמח למשחקים זוגיים, ויש שם גם את המשחק הזה,
אם יש לכם הודעה בפרטי תרשמו לי ואני אעביר את המס'.
(מעדיפה לא לפרסם פה, למקרה שהגמח כבר נסגר או משהו כזה)
אני יכולה לשים מייל ותשלחי לי?
שלחתי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //