נכתב ע"י morozane;1252161:אני ממליץ על בלנדר - גם בחינם וגם מעולה. אני עובד איתה כמה שנים ומאוד מרוצה.
כמובן ש 3d max טובה לא פחות, ולמעשה היא הסטנדרט בתעשייה.
אפשרות נוספת היא סקצ'אפ, שבשילוב עם ויריי אפשר להגיע איתה לתוצאות טובות מאוד. אני אישית לא מחבב את התוכנה, יש כאלה שמאוד.
כן 2נכתב ע"י GolanArt;1252341:לבלנדר יש מנוע רינדור משלה?
נכתב ע"י morozane;1252161:אני ממליץ על בלנדר - גם בחינם וגם מעולה. אני עובד איתה כמה שנים ומאוד מרוצה.
כמובן ש 3d max טובה לא פחות, ולמעשה היא הסטנדרט בתעשייה.
אפשרות נוספת היא סקצ'אפ, שבשילוב עם ויריי אפשר להגיע איתה לתוצאות טובות מאוד. אני אישית לא מחבב את התוכנה, יש כאלה שמאוד.
באמת מעניין תוך כמה זמן ימירו את הסקריפט הזה לבלנדר...נכתב ע"י ip6;1252378:אפשרות נוספת "מאיה", על סקצ'אפ אני בכלל לא ממליץ כי הגאומטריה דפוקה לגמרי, וקשה לייבא מודלים ממקס לסקצ'אפ ורוב המודלים ברשת הם של מקס + ויריי והמעלה שלא צריך להתעסק עם החומרים, זה חוסך הרבה זמן, יש אפשרות להמיר מודלים ממקס למאיה עם החומרים של ויריי, לבלנדר אני לא בטוח שיש אפשרות כזו.
נכתב ע"י trew;1252403:באמת מעניין תוך כמה זמן ימירו את הסקריפט הזה לבלנדר...
נכתב ע"י morozane;1252517:אמנם לבלנדר יש מנוע רינדור, אבל הוא לא ברמה של וי-ריי. למי שמתעסק באופן מקצועי בהדמיות - אני בהחלט ממליץ על בלנדר+ויריי.
בנוגע לסקצ'אפ - הגיאומטריה בהחלט דפוקה. אבל הגירסה האחרונה של ויריי לסקצ'אפ לא מצריכה אותך לייצא את המודל לתוכנה אחרת. אפשר לעבוד מתחילה ועד סוף בסקצ'אפ ואף אחד לא ידע...![]()
יש גרסה של בלנדר במיוחד לזה...נכתב ע"י ip6;1253614:תישאר משוחד על בלנדר ובצדק, כי אתה אוהב לבנות דברים לבד ומתאים לך להיות ממדל מקצועי (אתה כבר כזה), אבל כשצריך לעשות הדמיה לדירה, לבנות ספה ושולחן וארון ספרים וכיסאות ומטבח עם ארונות וכיורים ומנורות ומיטות לחדר שינה ולחדר ילדים ודלתות ואמבטיה ושירותים וכיור אמבטיה ומתקן לנייר ועוד היד נטויה... ותחשוב שלכל זה צריך עוד לתת חומרים ולכוון אותם ולעשות טסט רנדר לכל מודל בנפרד, מאוד נח כשיש מודלים מוכנים, אין כמעט בנמצא מישהו שעושה הדמיות וממדל את כל הדברים האלה, בשביל זה יש ספריות מוכנות.
נכתב ע"י יניב;1253616:יש גרסה של בלנדר במיוחד לזה...
http://download.microvellum.com/MicrovellumFluidDesignerInstall.exe
נכתב ע"י park;1253825:זה התוכנה שהעלו פה לפני כן סרטונים, שבו בכמה לחיצות אתה בונה רהיטים חדרים וכו'.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=154588
היא במצב beta ואפשר להתקין אותה חופשי ולדווח על תקלות אם יש.נכתב ע"י GolanArt;1254372:ומה נסגר איתה?
נכתב ע"י יניב;1254675:היא במצב beta ואפשר להתקין אותה חופשי ולדווח על תקלות אם יש.
רק שלמצוא את הקישור קצת קשה גם אחרי שנרשמים ונכנסים למערכת אז הנה הוא כאן.
לגבי ההגדרות הטריק הוא להיכנס לספריה הזו במחשב:
%appdata%\Blender Foundation\Blender
(זה מתחיל ב-%)
ושם לשנות את הספריה 2.70 למשהו כמות 2.70blender למשל ואז להתקין את התוכנה הזו (FluidDesigner).
לאחר ההתקנה נוצרת ספריית 2.70 חדשה (של התוכנה) ואז כדי לקבל את ההגדרות הישנות הקודמות כשעובדים עם התוכנה הרגילה (ולא ה-FluidDesigner) פשוט משנים את השם שלה למשהו אחר נניח 2.70fd ומחזירים את ה-2.70blender לשם הקודם שלו.
יש כמובן אפשרות לעשות קובץ batch שיחליף את ספריית ההגדרות כל פעם לפני הפעלת הגרסה הספציפית של בלנדר אבל כמו שאמר park, למשתמשי בלנדר זה לא תמיד נוח.
אצלי למשל, "נהוג", לעבוד עם שתי מופעים של בלנדר, באחד אני מרנדר ובשני אני עובד על פרוייקט אחר.
בעיקרון אם יש לך את הגרסה האחרונה של בלנדר וגם התקנת אח"כ את ה-FluidDesigner אז ברגע שתפתח את בלנדר הרגיל אתה תקבל את הממשק של ה-FluidDesigner.נכתב ע"י GolanArt;1254693:לא כ"כ הצלחתי להבין אותך יניב, אני כבר התקנתי את התוכנה, ויש לי בלנדר על המחשב, מה לעשות עכשיו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים