אולי תדייק מאיפה אתה נוסע אם מכביש 6 או 2 או בכלל הבקעה זה יכול לעזור לךאנחנו אמורים לנסוע ברכב מירושלים לצפת.
היכן מומלץ לעשות תחנת עצירה באמצע הדרך?
תודה מראש!
דרך כביש 6.אולי תדייק מאיפה אתה נוסע אם מכביש 6 או 2 או בכלל הבקעה זה יכול לעזור לך
אלונית כביש 6דרך כביש 6.
מחפשים מקום נח בדרך להתרעננות קלה.
איך נקרא בוויז? יש שם מדויק?אלונית כביש 6
אכן מצאנו, תודה רבה!ליתר דיוק תחנת דלק דור אלון מגל מזרח
הייתי ממליץ ליסוע דרך כביש הבקעה ואז אתם יכולים לעצור לכמה שעות בעמק המעיינות.אנחנו אמורים לנסוע ברכב מירושלים לצפת.
היכן מומלץ לעשות תחנת עצירה באמצע הדרך?
תודה מראש!
"מאין באת ולאן אתה הולך"???למישהו יש רעיון לעצירה בחיק הטבע?
דרך כביש 6 או דרך כביש 2
זה לא מסוכן?הייתי ממליץ ליסוע דרך כביש הבקעה ואז אתם יכולים לעצור לכמה שעות בעמק המעיינות.
אגב, במקרים רבים, בפרט בשעות הצהרים, הנסיעה מירושלים לצפון מהירה יותר דרך כביש 90.
מצד מה מסוכן?זה לא מסוכן?
האם זה מאתגר לנהג חדש?
התכוונתי למסוכן מבחינה ביטחוניתמצד מה מסוכן?
תלוי איך הוא נוהג, ותלוי אם הוא מנסה להרשים את הנוסעים ביכולותיו.
בכל מקרה, לדעתי, הנסיעה בכביש 6 כשהכל פקוק מתישה ומתאגרת מאוד ואם הוא נוהג בצורה סבירה ולא ממהר לשום מקום, לא מנסה לעקוף ונותן לאחרים לעקוף אותו (זה לא בושה לרדת לשוליים ולתת אפשרות עקיפה ל ב.מ.וו. הנודניק שמאחורה שכבר 3 דקות מהבהב לי בטירוף) אני הייתי ממליץ על כביש 90.
לגור בירושלים קרוב לערבים זה מסוכן?התכוונתי למסוכן מבחינה ביטחונית
לגבי האתגר הכוונה הייתה לכביש עם נתיב אחד שלא ניתן לעקיפה עם ערבים מופרעים בכביש
למישהו יש רעיון לעצירה בחיק הטבע?
או בגלבוע - מי שלא רוצה להירטבואז אתם יכולים לעצור לכמה שעות בעמק המעיינות.
יש שם צל בשעות הבוקר/צהריים מוקדמות?דרך כביש 2 - רק תבחר איזה חוף אתה רוצה או בכלל לעצור בגשר הצבים (ואז אפשר ללכת רגלית לים)
לא זוכר בדיוק.יש שם צל בשעות הבוקר/צהריים מוקדמות?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים