גם אני מתעניינת...
תודה לך!
וואו שמלה ממש יפה!!מי שמעניין אותה אני קניתי באלי אקספרס את השמלה הזו-
(אני רואה שמהחנות שאני הזמנתי כבר אין- אז יש פה קישור של השמלה הזאת מחנות אחרת....)
![]()
Lange Ärmel Spitze Erröten Rosa Baby Mädchen Sommer Kleidung Kind Kleider Kleinkind Mädchen Ballkleid Für Hochzeit Party vestidos de comunion - AliExpress 320
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
הגיע לי תוך שבועיים וחצי, והיא ממש יפה!
מצרפת לכן תמונה של הבת שלי עם השמלה..... (כמובן בלי כתר, טול, איפור וכו')
מקווה שזה יעזור לכן![]()
לקחתי מידה 5-6 לילדה בת 5.5וואו שמלה ממש יפה!!
איזה מידה לקחת ולאיזה גיל?
(אני רואה שמהחנות שאני הזמנתי כבר אין- אז יש פה קישור של השמלה הזאת מחנות אחרת....)
![]()
Lange Ärmel Spitze Erröten Rosa Baby Mädchen Sommer Kleidung Kind Kleider Kleinkind Mädchen Ballkleid Für Hochzeit Party vestidos de comunion - AliExpress 320
מקווה שזה יעזור לכן![]()
מצטרפת אם יש
יש לי גם שמלת כלה למכירהמצטרפת
אם יש תכתבו כאן וניצור קשר
תודה!
אפשר אולי להשכיר ממך השנה?מי שמעניין אותה אני קניתי באלי אקספרס את השמלה הזו-
![]()
מקווה שזה יעזור לכן![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //