Digital 361
ניהול ותפעול אתרים ודיגטל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יוצרי ai
זה היה מזמן המחיר הזהא. מתחיל ב-4 ש"ח לעמוד
www.prog.co.il
מכמה מתחילים?לקונטרס ממש לא מתמחרים לפי עמוד!
רק מחיר גלובאלי ולפחות מחיר כפול ממחיר של ספר!
לקונטרס ממש לא מתמחרים לפי עמוד!
רק מחיר גלובאלי ולפחות מחיר כפול ממחיר של ספר!
לכאורה זה תלוי בכמות העמודים שהרי אם זה קונטרס של 150 דפים (300 עמ') זה כבר כמו ספר. ויעוין במחירון.מכמה מתחילים?
זה ברור.. אני מסתפק על אלו עם הכמות דפים קטנה, נגיד 50 - 150לכאורה זה תלוי בכמות העמודים שהרי אם זה קונטרס של 150 דפים (300 עמ') זה כבר כמו ספר. ויעוין במחירון.
גלובאלי אה"נ, אבל 'כפול ממחיר של ספר'??רק מחיר גלובאלי ולפחות מחיר כפול ממחיר של ספר!
רק זה? שהלקוח כבר ישאיר את האשראי אצלך, או 10 צ'קים פתוחים...חוברת תורנית יש בה כמעט תמיד 2 טורים, שזה סיבה לקחת הרבה יותר
ואם יש הערות שוליים, צריך להוסיף עוד
ברורררנראה שכבודו התכוון למחיר כפול לעמוד, לא שהמחיר הגלובאלי לקונטרס יהיה כפול מהמחיר של ספר.
כמה לוקחים על מספר עמודים מצומצם בין 50/150/200 עמודים?זה ברור.. אני מסתפק על אלו עם הכמות דפים קטנה, נגיד 50 - 150
אני טוען כבר הרבה זמן, שצריך לשנות את שיטת התמחור של עימוד, שיהיה שיטה פשוטה לחישוב מצד אחד, ויהיה שיטה אחידה לכל סוג ספר, קונטרס וכדו', ולא יצטרכו כל פעם לשאול איך מתמחרים את זה ואת זה. וגם הלקוח יבין יותר טוב על מה הוא משלם. וגם המעמד יקבל באמת כמה הוא משקיע, כי אפשר לעשות אותו סגנון ספר, שמעמד אחד משקיע יותר והשני פחות, אחד עושה דיבורי המתחיל בסגנון (תו) שונה, והשני מתעלם מזה, וכו' וכו'. כמו"כ למה אני יקבל על תוכן ענינים מחיר שוה כמו כל הספר, הרי אני צריך לבנות עוד חמש\שש יחידות עיצוב חדשים, מה זה משנה כמה עמודים זה יוצא.(ההצעה הפשוטה יותר לענ"ד - היא מחיר עבור הסגנון בנפרד, ומחיר (רגיל, כמו שרגילים לקחת בספר דומה לקונטרס) על העמודים בנפרד. ככה יש שליטה על רוב המרכיבים של העבודה, וגם הלקוח מבין על מה הוא משלם. ככה עושים במגזינים ועלוני שבת (גריד+עימוד), אין שום סיבה שקונטרסים יהיו שונים).
לא!כמה מקובל לקחת על ספר עם הע' שוליים והמחבר טוען שיש לו איזה 8 כרכים והוא רוצה מחיר טוב אז הסכמתי לרדת ל6-7 לעמ' והוא אומר קיבלתי מחיר הרבה יותר נמוך מיזה, זה נורמלי לרדת ל4 ש"ח לעמ'?
רעיון מקסים! אבל בשורה התחתונה זה יותר מסובך מהמחירון של @ישראל ר . ולמעשה "יחידות עיצוב" זה כמעט אותו דבר כמו השינויים שיש במחירון הקיים.אני טוען כבר הרבה זמן, שצריך לשנות את שיטת התמחור של עימוד, שיהיה שיטה פשוטה לחישוב מצד אחד, ויהיה שיטה אחידה לכל סוג ספר, קונטרס וכדו', ולא יצטרכו כל פעם לשאול איך מתמחרים את זה ואת זה. וגם הלקוח יבין יותר טוב על מה הוא משלם. וגם המעמד יקבל באמת כמה הוא משקיע, כי אפשר לעשות אותו סגנון ספר, שמעמד אחד משקיע יותר והשני פחות, אחד עושה דיבורי המתחיל בסגנון (תו) שונה, והשני מתעלם מזה, וכו' וכו'. כמו"כ למה אני יקבל על תוכן ענינים מחיר שוה כמו כל הספר, הרי אני צריך לבנות עוד חמש\שש יחידות עיצוב חדשים, מה זה משנה כמה עמודים זה יוצא.
ההצעה שלי:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים