נכתב ע"י riki;182480:האם הוא בסגנון החסיגי הכבד או יותר פשוט?
אלי, אתה בכיוון. תחשוב הלאה.נכתב ע"י n_eli;182748:כמו"כ אין להשוות בין הסכום שאני לוקח על שלט מעוצב לבין מה שאתה וכן הלאה... מכיוון שכל אחד מגיע עם רמה שונה עם עיצוב טעם ויצירתיות שונים.
נכתב ע"י ונתנו10;182776:אלי, אתה בכיוון. תחשוב הלאה.
אם בכל זאת מבקשים מחיר, סימן שעוד לא עשו את זה, או לפחות לא מספיק פעמים, ולכן יש כן מחיר מסויים. רף המחירים קיים...
נכתב ע"י ונתנו10;183309:קיבלתי.
אני מכיר הרבה גרפיקאים, ואני יודע שזה עם מיוחד שקשה להם להחליט. עדיני נפש, שחוסר בטחון עצמי זה החלק החזק שלהם,
.
נכתב ע"י eshkolit;183478:אולי כבר הגיע הזמן באמת שפרוג בתור ממלכת העל של הגרפיקה החרדית יקבע מחירון ביניים ז"א מחירים סבירים לכל מיני עבודות בסיסיות כמו כרטיס ביקור פליירים שלטי ענק וכו' וכו'
והגרפיקאים יראו ללקוח זה מחירון של פרוג מכיוון שאני רק שנתיים במקצוע אעשה לך הנחה כך וכך
או המחירון הוא לגרפיקאים של 5 שנים עד 10 שנים ז"א לקוח שרוצה עבודה מאד על רמה יודע שהוא הולך לשלם טבין ותקילין ולא מעקם את האף על שום מחיר שבעולם שיציע לו הגרפיקאי שיש לו להראות לו הרבה מאד דוגמאות שהוא כבר עשה וזה בעצם הנסיון להראות ללקוח עשיתי כבר זה הסגנון זה המחיר ולא גרפיקאי שאף פעם לא עשה עבודה כזו והוא מתחיל לשאול הרבה שאלות ובמילא יוצא מותש מהעבודה כי הוא חשב שזה יבוא יותר בקלות אבל בעיות עם הדפוס עם הרזולוציה כל מיני דברים שלא צריך להסביר למי שכבר התנסה
ושוב למחירון כשיש מחירון סביר מי שרוצה לקחת כמוהו יקח כמוהו מי שרוצה לקחת פחות כי עוד אין לו מספיק נסיון וזה לא אומר שהוא לא גרפיקאי כבר 12 שנה רק שעבודות מהסוג הזה הוא עוד לא עשה זה הכל השנים לא אומרים כלום בעצם
בא נראה אותכם פרוג פעם אחת ולתמיד גומרים את הסיפור הזה של כמה שווה העבודה שלי?
נכתב ע"י באלמעלה;183860:זה ל אכ"כ פשוט
אתה יכול לעבוד 10 שנים והרמה שלך לא התקדמה בכלל כמו שיצאת אתמול עם התיק עבודות שלך.
מה גם שזה משתנה מלקוח ללקוח.
בקיצור נושא פרוץ ומורכב
מאפיה שלמה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים