איזה תנור יש לחמותך? היא מרוצה? כמה שנים?נכתב ע"י dafnat;1902709:קניתי לפני קרוב ל- 10 או 11 שנים, נדמה לי אצל צורף בב"ב ואני ממש לא זוכרת בכמה. בין 4,000 ל- 5,000 ש"ח בזמנו.(נדמה לי)
בזמן שעושים פירוליטי התנור ננעל ואפשר לפתוח רק כשמצטנן. לא קרה לי אף פעם שאחרי שהתקרר לא הצלחתי לפתוח.
מה שכן צריך להזהר עם ילדים קטנים שמשחקים בכפתורים. פעם אצל חמותי אחד הילדים שחק בשבת עם הכפתור של הפירוליטי והפעיל אותו וכל מה שהיה בפנים נהרס ללא תקנה. היה רצוי ליצור נעילת ילדים (כמו במכונת כביסה) - לי אין .
נכתב ע"י ישראלית;1902701:כמה עלה לך? איפה קנית? וכמה זמן יש לך אותו?
קרה לך פעם שהוא נעל את עצמו ולא הצלחת לפתוח רק היו צריכים לקרוא לטכנאי?
נכתב ע"י דודסטו;1904023:לי יש של בוש עלה כ2800 אם אני זוכרת נכון
4 שנים הכל מצויןן
לפני זה היה של סאוטר גם מצוין
כמה שנים לך יש אותו? וכמה הוא עלה לכם?נכתב ע"י userit;1903850:לאמא שלי ולי יש של שולטס, של אמא שלי כבר בן 10.
חוצמזה שהתנור מעולה מכל בחינה, ובפירוש רואים על התוצאות את איכות התנור,
יש גם פירוליטי. לאמא שלי יש גרסה ישנה יותר, עם תוכנית פירוליטי אחת. נמשכת כ3 שעות, התנור מתחמם, בטמפרטורה מסוימת ננעל, ובסוף נותר להעביר מטלית ולנקות את האפר מתחתית התנור.
בשלי יש 3 תכניות שונות, לדרגות ניקיון שונות. הקלה ביותר מיועדת לניקוי תכוף, אני חושבת שההמלצה שלהם היא פעם בחודש, והחזקה ביותר מיועדת למטרות רציניות כמו פסח
לא שמעתי אף פעם על מקרה כמו שתיארת, מתארת לעצמי שהכל יכול לקרות, ואולי מי שזה קרה לו היה נסער מספיק בשביל להפיץ את הענין ברדיוס רחב.
כמו כן, פירוליטי באמת לא נועד לשימוש תכוף, הטכנאים וההוראות מציינים זאת מפורשות.
אפשר לקבל את המספר שלו? מאיפה הוא בארץ?נכתב ע"י טוליפ;1903974:אם זו הבעיה, זה קרה לאחותי, היא התקשרה לטכנאי פרידמן שאמר לבעלה איך לשחרר את הנעילה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //