- הוסף לסימניות
בתקופת ההריון
חברה בקשה לשאול בדחיפות.
במקרה של יתר פעילות הבלוטה, מה זה עלול לגרום לתינוק או לה?
חברה בקשה לשאול בדחיפות.
במקרה של יתר פעילות הבלוטה, מה זה עלול לגרום לתינוק או לה?
נכתב ע"י 7880;1404672:שתלך לרופא אבל זה נפוץ מאד אז שלא תלחץ...
שתחליף רופאה.נכתב ע"י שושיה;1404679:היא הלכה והרופאה לא הסכימה לעדכן מה הסיכונים.
נכתב ע"י שושיה;1404679:היא הלכה והרופאה לא הסכימה לעדכן מה הסיכונים.
נכתב ע"י GRN;1404930:אגב, תת פעילות חמורה בעיקר עד החודש השלישי, שעד אז לעובר אין עדיין בלוטה משלו והוא תלוי לחלוטין בבלוטה של אימו היקרה.
כמו שכתבתי - יתר פעילות: הריון בסיכון, תת פעילות - לא בסיכון.נכתב ע"י 7880;1404933:תת פעילות- 10 אחוז מהנשים סובלות. אני אחת מהן וגם אם יש סיכונים בהריון זה לא כזה מפחיד וממש לא נקרא בקבוצת סיכון. יתר פעילות זה דבר אחר ולרוב קורא בהריון עצמו, לפעמים בתום ההריון הוא עור ולא צריך להמשיך לטפל...
כשאבחנו לי את הבעיה בבלוטה (בגיל 13.. ) הרופאה אמרה לי- אם כל אחד היה צריך לבחור לעצמו מחלה, זה המחלה שהיו בוחרים... כי תכלס, ביום יום זה ממש לא מורגש... ויעידו על זה עשירית מהקוראות...
הכל נכון, אבל אני מכירה כמה ילדים נורא חכמים וחמודים שהבלוטה של אמא היקרה שלהם די השתוללה בשליש הראשון..נכתב ע"י GRN;1404930:אגב, תת פעילות חמורה בעיקר עד החודש השלישי, שעד אז לעובר אין עדיין בלוטה משלו והוא תלוי לחלוטין בבלוטה של אימו היקרה.
אף פעם לא טוב להילחץ.נכתב ע"י יעל א;1404936:לא להלחץ, יש יותר סיכוי להדרס.
הסיכונים לא מוכחים(ככה שמעתי מרופא אנדוקרינילוג) וב"ה מכירה הרבה ילדים טפו טפו שלא חסר להם כלום בשומדבר ולאמא שלהם היה ענינים בבלוטה בזמן ההריון.
יתר/תת זה לא כל כך משנה לענין ההריון (משנה לענין התופעות אצלה) רק שתטפל וזהו. זה כן חשוב.
להלחץ ממש מיותר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים