יש לך רעיון לתפריט קצת מעבר.הכל חוץ מסלטים טריים אפשר להכין כבר עכשיו ולהקפיא .אם מקפיאים נכון ומחממים נכון הכל יהיה ממש טעים כמו טרי, או כמעט
בדיוק לכן רוצה לבנות תפריט מוקדם,אם כולם שותפים לכאורה זה ממש פשוט. רק צריך להחליט על תפריט ולחלק בין כולם
את תכיני מה שקשה לשנע
נגיד מרק קינוח צונט
היתה תקופה שהשבת היתה עם כמה דברים מהמקפיא ולצערי הטעם אמנם היה מעולה אבל עשה כאבי בטן לרגישים
כמו פשטידות, דגים, תבשילי ירקות וכמה סלטים
תודה גדולה!מה את אומרת על מרק+בשר פרוסות+שעועית ירוקה+אורז לערב
חמין+פרגיות+אפונה+אורז לבוקר
בורקס טונה עם רסק וטונה+דג לסדש?
ואז את יכולה-
לבשל מראש את הבשר+לפרוס ולהקפיא. להחליט על הרוטב לבשר, ולהקפיא (נגיד בצל חי פרוס+פטריות טריות פרוסות+שמן או גזר חתוך+בצל חתוך+עגבניה חתוכה+מעט סילאן) להוציא בחמישי ולבשל
שעועית ירוקה בסנפרוסט- שניה לתבל ולבשל בחמישי
אורז כנל
פרגיות לקנות טרי לתבל ולמקפיא
אפונה סנפרוסט כנל על שעועית ירוקה
בורקס טונה אפשר לעשות מראש ולהקפיא
רוטב בסיס לדג לחתוך מראש לבשל ולהקפיא
נשאר ביום חמישי להתחיל מא' רק מרק וחמין
עוגות אפשר להקפיא (או לבקש מהמתארחים, זה מוצר יבש וקל לנשיאה)
סלטים אני עושה תמיד טרי אז לא מבינה בזה אבל הייתי עושה את הקלילים שלוקחים שלוש דקות לסלט: טחינה, חומוס משימורים ולטחון, פטריות טריות מוקפצות בשומשום, זיתים טחונים, זיתים ברסק (לדעתי טוב בהקפאה), סלק מוואקום, חצילים בתנור, חציל קלוי בטחינה/מיונז והשאר טריים שחותכים במקום כמו כרוב, כרוב חמוציות' ירקות, חסה וכו'
עוד הצעות לאוכל שאפשר להכין מראש הכל או חלקית (אבל שחוסך מאוד בזמן)
בורקס בשר
שניצל
עופות
בצק ולהקפיא
זה מה שעולה לי כרגע
את יכולה לעשות כמו המתכון הזה רק להחליף את הגבנצ בטונהתודה גדולה!
זה עוזר.
מתרקם לי משהו.
גם @ה בקר המדהימה עזרה לי באישי
אשמח למתכון של בורקס טונה ואיך נכון להקפיא, לפני או אחרי אפיה?
איך בדיוק?!חומוס משימורים ולטחון
ממליצה לנסות לעשות חומוס מעדשים כתומות.איך בדיוק?!
מתכון?
טוב אני עושה לפי העין אבל ננסהאיך בדיוק?!
מתכון?
בלי טחינה גולמית? מיץ לימון?טוב אני עושה לפי העין אבל ננסה
בנינג'ה
2 שימורי חומוס ללא המים
מלח לפי עין
כמון לפי עין, תתחילי מקצת ותטעמי
שמן זית/קנולה בערך שליש כוס חדפ, אולי קצת יותר. הייתי מתחילה בשליש ומוסיפה. העיקרון אומר יותר שמן=חומוס חלק יותר במרקם משחתי
בליבלי טחינה גולמית? מיץ לימון?
שוב? לא הבנתי..רוטב בסיס לדג לחתוך מראש לבשל ולהקפיא
תחפשי מתכון של דג ברוטב עגבניות פלפלים כי אני לא עובדת עם מתכוניםשוב? לא הבנתי..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //