בד"כ מי שמלמד ביום הזה גם לא חושב שזה יום "חג"..זה מח' הפוסקים.
יש דעות שמקבלים 250% על העבודה ביום זה.
ויש דעות שמקבלים יום עבודה ממוצע (כמו יום חג רגיל) + משכורת על העבודה בפועל באותו יום שזה יוצא 200% [או פחות אם עבדו פחות מהרגיל] ולא 250%.
לא מסתכל כרגע על עצם היום והגדרותיו ברוחניות וכו'בד"כ מי שמלמד ביום הזה גם לא חושב שזה יום "חג"..
אז אמור לקבל שכר רגיל
יש דעות שמקבלים 250% על העבודה ביום זה.
ויש דעות שמקבלים יום עבודה ממוצע (כמו יום חג רגיל) + משכורת על העבודה בפועל באותו יום שזה יוצא 200% [או פחות אם עבדו פחות מהרגיל] ולא 250%.
ת'אמת שאני לא יודעכמה מגיע לו וכמה נותנים במוסדות החרדים בפועל מנסיון העבר או ההוה
נכוןלא יודע אם כתבתם ברצינות, או לא.
חוקית והלכתית (חוקי העבודה נפסקים גם להלכה ברוב המקרים בכל בתי הדין) חייבים לשלם כנ"ל.
החיים הטוביםיש דעות שמקבלים 250% על העבודה ביום זה.
אמתבד"כ מי שמלמד ביום הזה גם לא חושב שזה יום "חג"..
אז אמור לקבל שכר רגיל
אשרי המאמיןלא יודע אם כתבתם ברצינות, או לא.
חוקית והלכתית (חוקי העבודה נפסקים גם להלכה ברוב המקרים בכל בתי הדין) חייבים לשלם כנ"ל.
לאולכן רוצה לדעת מה עושים במקומות חרדיים שלימדו ביום זה
נתנו תוספת או לא?
גוף אחד? אני מכיר כמה.לא נראה לי שיש גוף נורמלי שיסתבך עם זה, אא"כ הוא לא חושש מתלונות או ביקורות שכר באופן קיצוני.
למה צער רב?כאחת שלימדה ביום העצמאות,
הריני להודיע בצער רב שביררתי מראש את הנושא בהנהלה,
ושם אמרו לי במפורש, שהם לא משלמים לאף מורה 200% כמתחייב בחוק,
ואם אני לא רוצה - שלא אגיע ללמד, וגם את ה100% אני לא אקבל (מדובר על הוראה במסלול ללא תקן)
כעסתי מאד אבל העדפתי להיות חכמה ולא צודקת.
והלכתית הם חייבים לשלם, אגב.
זכותך המלאה לחשוב כך,החיים הטובים
אמת
אשרי המאמין
לא
גוף אחד? אני מכיר כמה.
למה צער רב?
בתור מלמדים\מורות אנחנו אמורים להנחיל ערכים לילדים, איזה ערך אנחנו מנחילים לילדים אם יהיה חופש ביום העצמאות? ואם כן, אין שום סיבה להיות בחופש, ואם כן, אין מה להתלונן שלא קיבלנו מה שההיילגיע מדינה החליטה.
במאמר ממוסגר, את כל מה שהמדינה נותנת למורים\ורות אנחנו כן מקבלים? אולי המורות כן, המלמדים,לא.
אתה חי בעולם מקביל?זכותך המלאה לחשוב כך,
צערי הרב נבע מכך שניצלו אותי בשם ערכי דת, ואין לכך שום מקום.
אין לי שום בעיה שמוסדות מסוימים מקיימים לימודים ביום העצמאות,
יש לי בעיה עם מוסדות שמקיימים לימודים ולא משלמים לעובדים בהם את מה שמגיע להם על פי חוק. זה הכל.
אני עובדת ביום העצמאות למעלה מ-20 שנה. מעולם!!! לא הוסיפו לי שקל על יום זה...ת'אמת שאני לא יודע
אבל הדעת אומרת שאם המוסד לא מכיר בזה יום חג הןא גם לא ישלם לך עבור חג
ברור לחלוטין שזה לא חוקי ודיני עבודה נקבעים ע"י הממשלה
את התעריף +/- כתבו לך
למה יחשוש? האם כבר שמעת פעם שעובד במוסד פרטי, משולל זכויות, תבע את מעסיקיו?אין לי מושג.
לא נראה לי שיש גוף נורמלי שיסתבך עם זה, אא"כ הוא לא חושש מתלונות או ביקורות שכר באופן קיצוני.
יפה לך ..אני עובדת ביום העצמאות למעלה מ-20 שנה. מעולם!!! לא הוסיפו לי שקל על יום זה...
ניחוש אחד!יפה לך ..
הבוס שלך חרדי/חילוני?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים